چيدمان ميز هنگامى كه ميهمانى رسمى داريم بسيار مهم است و حسن سليقه ميزبان را مى رساند و در عين حال اشتهاى ميهمانان را تحريك مى كند.
ميز ميهماني چگونه چيده مي شود؟ چند توصيه كوتاه براي شما داريم.
ليوان ها: ليوان ها را بالاي محل قرارگرفتن كارد و معمولاً به ترتيبي سرميز مي گذارند كه به راحتي براي نوشيدن در دسترس باشد.
فرانسوي ها ليوان ها را كمي بيشتر نزديك به وسط قرار مي دهند، هميشه تنگ آب را سر سفره بگذاريد و مراقب باشيد كه در سرتاسر مدت صرف غذا آب تنگ پر باشد.
دستمال سفره: دستمال سفره را به زيبايي و دقت تا بزنيد و در بشقاب نان در سمت چپ يا در وسط بشقاب غذاخوري بگذاريد. براي تزئين نيز مي توانيد از حلقه دستمال سفره استفاده كنيد، در انتخاب رنگ روميزي ذوق و سليقه به خرج دهيد.
شمع: براي ميهماني شام، مناسب است و به فضاي محيط گرمي بيشتري مي دهد.
گل: سعي كنيد هميشه روي ميزي كه مي چينيد گل هم بگذاريد، ظرافت خاصي به ميز شما مي دهد.
فراموش نكنيد كه اگر لازم باشد نمك، فلفل و خردل را سرميز بگذاريد، اما قبل از اينكه بخواهيد چيز شيريني پذيرايي كنيد آنها را از روي ميز برداريد گردآورى: گروه سبك زندگى سيمرغwww. منبع:www.biainji.wordpress.com مطالب پيشنهادى:به به چه غذاى خوشگلى؟؟ 7نکته درباره جشن تولد در خانه 6 راه براي تزئين کوسنهاي ساده