براق کردن هويج به روش کلاسيک
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:33:17 PM
هويج‌هاي براق شده را مي‌توانيد براي تزيين مرغ،‌ دور ظرف چيده و يا به عنوان مخلفات و يا پيش غذا براي انواع غذاها استفاده کنيد هويج‌هاي براق شده را مي‌توانيد براي تزيين مرغ،‌ دور ظرف چيده و يا به عنوان مخلفات و يا پيش غذا براي انواع غذاها استفاده کنيد.

مواد لازم براي 4 نفر به عنوان پيش غذا:

هويج پوست کنده: نيم کيلو

کره بدون نمک يا مارگارين: 3- 2 قاشق غذاخوري

نمک: يک قاشق چاي‌خوري

آب مرغ:‌ يک سوم پيمانه

شکر: يک قاشق غذاخوري سرپر

طرز تهيه

• هويج‌ها را به صورت اريب، مطابق شکل برش دهيد .سعي کنيد تا حد امکان هويج‌ها را يکسان برش دهيد تا به طور يکنواخت بپزند.

• کره را درون تابه‌اي روي حرارت متوسط ذوب کرده و هويج‌ها را درون آن ريخته هم بزنيد، سپس حرارت را کم کنيد.

• روي هويج‌ها نمک ريخته و هم بزنيد و 4- 3 دقيقه آن‌ها را سرخ کنيد.

• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنيد.

• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقيقه ديگر آن‌ها را بپزيد.

• درب ظرف را برداشته، هويج‌ها را هم بزنيد و صبر کنيد تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.

• ظرف را از روي اجاق برداشته و آن را بچشيد و در صورت لزوم نمک و يا شکر بيشتر به آن اضافه کنيد.


گردآوري:گروه سبک زندگي سيمرغwww.منبع:hamshahrionline.ir


مطالب پيشنهادي: بوراني بادمجان، غذايي سالم با كالري پايين پيتزاي ماكاروني با سبزيجات نکاتي براي تهيه سوپ‌ها لازانياي لقمه‌اي آش كرفس؛ غذايي براي حفظ سلامت قلب
http://www.CheKhabar.ir/News/2684/براق کردن هويج به روش کلاسيک
بستن   چاپ