براي سفره آرايي ميهماني هاي تان از اين ايده کمک بگيريد. با يک يا چند پياز بزرگ، يک چاقو، کمي رنگ خوراکي و چند برش روي پياز ميتوانيد هنر کدبانوگري خود را در و تزئين سفره، براي اعضاي خانواده يا مهمانانتان به نمايش بگذاريد. طريقه و روش آن را در ادامه فرا بگيريد.
چند دقيقه قبل از پوست کندن پياز (حدود 5 تا 7 دقيقه) آن را در آب بگذاريد و پوست آن را بکنيد. يادتان باشد پيازهايي براي اين کار بهترند که ساقه و مغز سفتي نداشته باشند.آن گاه قسمت ريشه را جدا کنيد و مانند شکل زير آن را برش بزنيد.پياز برش زده را در آب خنک و سرد بگذاريد تا بازشود. در اين مرحله کمي رنگ خوراکي در آب بريزيد و اگر رنگ خوراکي نداشتيد از زعفران يا آب لبو، يا حتي آب سبزيجات ديگر براي رنگ کردن استفاده کنيد.
www.
منبع : sara.jamejamonline.ir
مطالب پيشنهادي :
آموزش تصويري تزئين خيارشور به شکل گل رزطرز تهيه توپ هاي پنيري و بادام به شکل ميوه درخت کاجايده اي زيبا براي تزئين سالاد الويهمدل هايي زيبا براي تزئين کاپوچينومدل هايي زيبا از تزئين ميوه به شکل حيوانات