طرز تهيه سكنجبين
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:08:41 PM
شكر را با آب به اندازه كافي مي‌جوشانيم و صاف مي‌كنيم. نعناع را پاك كرده و...

مواد لازم:

• شكر 3 كيلو

• نعناع 2 كيلو

• سركه 0.5 تا 1 پيمانه

• گلاب كمي


طرز تهيه:

شكر را با آب به اندازه كافي مي‌جوشانيم و صاف مي‌كنيم. نعناع را پاك كرده و مي‌شوييم. نعناع را 3 تا 4 دسته مي‌كنيم و با نخ يا چوب مي‌بنديم. سپس داخل شكر آب ريخته آنقدر بجوشانيد تا به قوام آيد. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذاريد كمي بجوشد. هر گاه با كفگير مايع را برداشته ريختيم مايع در لبه كفگير نيم دايره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبين آماده است.

موارد مورد توجه:

1. سكنجبين با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف مي‌شود.

2. در بعضي از نقاط كشور سكنجبين با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده مي‌شود.

گردآوري: گروه سبک زندگي سيمرغwww. منبع: yadbegir.com مطالب پيشنهادي: كلم پلو شيرازي چگونه سويا را خوشمزه بپزيم ؟ترشي نازخاتون، بسيار خوشمزه!ماهي آزاد طرد با سيب زميني و شاهيکيک يک تخم مرغي
http://www.CheKhabar.ir/News/2564/طرز تهيه سكنجبين
بستن   چاپ