شربت معطر ترخون را ميتوانيد بر روي انواع بستني و نيز درون چاي و آبهاي گازدار بريزيد و آنها را به طعم ترخون معطر کنيد. شربت معطر ترخون را ميتوانيد بر روي انواع بستني و نيز درون چاي و آبهاي گازدار بريزيد و آنها را به طعم ترخون معطر کنيد.
مقدار تهيه: 2 پيمانه
مواد لازم:
آب: يک و نيم پيمانه
شکر: يک و نيم پيمانه
ترخون تازه: سه تا چهار شاخه، کمي خرد شود.
طرز تهيه:
• درون قابلمهاي آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روي حرارت متوسط
آنها را جوش بياوريد.
• ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز، 2 دقيقه ديگر آنها را بجوشانيد.
• ظرف را از روي حرارت برداشته و درب ظرف را بگذاريد و يک ساعت صبر
کنيد تا شربت خنک شود.
• با استفاده از يک صافي، ترخونها را از شربت جدا کرده و شربت را درون
ظرف دربداري بريزيد و درب آن را بگذاريد.
• ظرف را ميتوانيد درون يخچال تا دو هفته نگهداري کنيد.
گردآوري:گروه سبک زندگي سيمرغwww.منبع:hamshahrionline.ir
مطالب پيشنهادي: بوراني بادمجان، غذايي سالم با كالري پايين پيتزاي ماكاروني با سبزيجات نکاتي براي تهيه سوپها لازانياي لقمهاي آش كرفس؛ غذايي براي حفظ سلامت قلب