طرز تهيه دسر ليمو
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:07:45 PM
|
|
شکر و آب را با هم به جوش بياوريد سپس به مدت 15 دقيقه بگذاريد روي حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود. مواد لازم : شکر : يک پيمانه آب : يک پيمانه آب ليمو : يک پيمانه پوست رنده شده ليمو : يک عدد ماس کاپوني ( نوعي پنير خامه اي که مي توان در منزل تهيه کرد ) : يک قاشق طرز تهيه پنيرخامه اي کاپوني :پنير خامه اي : يک بسته (224 گرم)خامه : يک چهارم پيمانه کره نرم : 2 قاشق غذا خوري 2 قاشق غذاخوري کره نرم را خوب مخلوط کنيد و مورد استفاده قرار دهيد. مواد اضافه را فريز کنيد تا براي دفعات بعدي قابل استفاده باشد. طرز تهيه : يک ظرف متوسط را در فريزر قرار دهيد تا يخ بزند.شکر و آب را با هم به جوش بياوريد سپس به مدت 15 دقيقه بگذاريد روي حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.زير ظرف را خاموش کنيد و به مدت 15 دقيقه کنار بگذاريد تا سرد شود.آب ليمو، پوست ليموي رنده شده و پنير خامه اي را اضافه و خوب مخلوط کنيد. در اين مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنيد و در صورت نياز، شکر بيشتري به آن بيفزاييد.مواد به دست آمده را درون ظرفي که داخل فريزر قرار داده ايد، بريزيد و ظرف را دوباره داخل فريزر قرار دهيد. هر يک ساعت 3 دفعه ظرف را دربياوريد و هم بزنيد تا يخ بشکند و به حالت نرم شده در بيايد. در صورت نياز مي توانيد به جاي 3 بار، دفعات بيشتري اين کار را تکرار کنيد.
www.منبع : hamshahrionline.ir مطالب پيشنهادي :
تخم مرغ سوخاري غذايي سبک براي پيک نيک
طرز تهيه کيک فنجاني
طرز تهيه کيک بستني بيسکويتي
طرز تهيه مربا کيوي
طرز تهيه بستني يخي پرتقالي
http://www.CheKhabar.ir/News/2553/طرز تهيه دسر ليمو
|