طرز تهيه 6 شربت گياهي تابستاني
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:06:52 PM
|
|
طرز تهيه برخي از اين نوشيدنيهاي گياهي سالم و مفيد که براي فصل گرم تابستان و پيشگيري از گرمازدگي نيز سودمند است، به شرح زير است: با فرا رسيدن فصل تابستان بازار نوشيدنيهاي خنک داغ ميشود و همه به تهيه و خريد اين نوشيدنيها روي ميآورند و در اين بين افرادي هستند که به دليل اهميت دادن به سلامت خود، نوشيدنيهاي گياهي و خانگي را به نوشيدنيهاي صنعتي ترجيح ميدهند.بسياري از اين نوشابههاي طبيعي وقتي به شيوه صحيح تهيه و مصرف ميشود نه تنها مانند نوشابههاي صنعتي سلامت بدن را تهديد نميکند بلکه حتي خواص بسيار مفيدي دارد براي مثال برخي از آنها تقويت کننده، برخي آرامبخش و دسته اي نيز حتي تاثير درماني دارد. طرز تهيه برخي از اين نوشيدنيهاي گياهي سالم و مفيد که براي فصل گرم تابستان و پيشگيري از گرمازدگي نيز سودمند است، به شرح زير است: شربت ريحانبراي تهيه اين نوشيدني مقداري شربت آب قند رقيق را با دو فنجان برگ ريحان خرد شده مخلوط کنيد، داخل ظرف درداري بريزيد و به مدت يک ساعت در ظرف را ببنديد. بعد از آن مايع را صاف کنيد و سپس در يخچال قرار دهيد تا خنک و آماده نوشيدن شود. شربت استوقودوسبراي تهيه اين نوشيدني سه قاشق گل تازه استوقودوس را به مقداري شربت آب قند رقيق اضافه کنيد و پس از يک ساعت شربت را صاف و خنک کنيد. شربت استوقودوس شما براي نوشيدن آماده است. شربت نعناعشربت نعناع را نيز ميتوانيد مطابق با روش تهيه شربت استوقودوس تهيه کرده و پس از خنک شدن در يخچال مصرف کنيد. براي تهيه اين نوشيدني استفاده از يک فنجان برگ تازه نعناع کافي است. شربت گشنيز و فلفل سبزبراي تهيه اين نوشيدني خوش طعم و خنک کننده مقداري برگ گشنيز خرد شده را به همراه دو ليوان فلفل سبز ريز شده به شربت آب قند رقيق بيفزاييد. پس از يک ساعت شربت را صاف کنيد و بعد از خنک شدن ميتوانيد آن را مصرف کنيد. شربت وانيل و بابونهيک ليوان شکر را با يک چهارم ليوان گلهاي تازه بابونه به همراه مقداري وانيل با يک ليوان آب مخلوط کنيد و در حرارت متوسط بجوشانيد تا شکر به خوبي در آب حل شود. بعد از يک دقيقه جوشيدن ظرف را از روي حرارت برداريد و به مدت يک ساعت به حال خود بگذاريد و سپس آن را در شيشه تميزي بريزيد و به مدت دو هفته در يخچال نگهداري کنيد تا پس از آن آماده مصرف شود. شربت ليمو و رزماريترکيبي از يک ليوان شکر را با 5/1قاشق غذاخوري رزماري خرد شده ، يک عدد پوست ليموي خلال شده با مقداري دلخواه آب بجوشانيد تا شکر به خوبي در آب حل شود. بعد از يک دقيقه جوشيدن، شربت را از روي حرارت برداريد و بعد از يک ساعت که شربت به خوبي سرد شد آن را داخل يخچال قرار دهيد و پس از چند روز نوشيدني ابتکاري شما آماده مصرف خواهد بود.
www. منبع : isna.ir
مطالب پيشنهادي : حقايقي مهم درباره آب سيب که نمي دانستيدنوشيدني خوش طعم براي روزهاي زمستانتهيه چند نوع نوشيدني گوارا از ميوه هابا اين نوشيدني طبيعي سموم بدن تان را دفع کنيد و جوان شويدخوردن اين نوشيدني لاغرتان مي کند
http://www.CheKhabar.ir/News/2544/طرز تهيه 6 شربت گياهي تابستاني
|