روش تهيه موهيتو، نوشيدني مکزيکي
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:06:27 PM
براي سرو موهيتو، لبه‌هاي ليموهاي ترش را به لبه ليوان‌هايي که مي‌خواهيد سرو کنيد بماليد. سپس آن‌ها را داخل شکر فشار دهيد تا دانه‌هاي شکر به لبه ليوان‌ها بچسبد. موهيتو يک نوشيدني خوش طعم مکزيکي است که در چند سال اخير در منوهاي بيشتر رستوران‌هاي ايراني هم مي‌توان آن را پيدا کرد و سفارش داد.
روش تهيه اين نوشيدني بسيار آسان است و مي‌توانيد خودتان در خانه آن را تهيه و نوش جان کنيد :1 - دو عدد ليموترش بزرگ را چهارقاچ کنيد. آن‌ها را با پوست داخل غذاساز يا مخلوط کن بريزيد، دو پيمانه آب و 2/3 پيمانه شکر اضافه کنيد. در غذاساز را بگذاريد و 30 ثانيه با سرعت بالا هم بزنيد تا ليمو‌ها خرد شوند (قرار نيست پوره شوند، فقط بايد خرد شوند تا طعمشان خارج شود).
2 - مخلوط آماده شده را از صافي عبور دهيد و داخل پارچ آب بريزيد. دو پيمانه آب ديگر به آن‌ها اضافه کنيد و به مدت 1 تا 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا سرد شوند. 3 - براي سرو موهيتو، لبه‌هاي ليموهاي ترش را به لبه ليوان‌هايي که مي‌خواهيد سرو کنيد بماليد. سپس آن‌ها را داخل شکر فشار دهيد تا دانه‌هاي شکر به لبه ليوان‌ها بچسبد.
4 - در هاون کوچک فلزي، نصف پيمانه برگ‌هاي تازه نعنا را بريزيد و بکوبيد تا عطر و عصاره آن‌ها خارج شود. مراقب باشيد آن‌ها را له نکنيد (قصد اين است که فقط عطر و عصاره از آن‌ها خارج شود). اگر هاون نداريد، داخل کاسه هم با کمک قاشق چوبي مي‌توانيد اين کار را انجام دهيد. در هر ليوان مقداري برگ نعنا بريزيد. روي آن‌ها قالب‌هاي مکعبي يخ رابريزيد و در آخر، مخلوط سرد شده را اضافه کنيد. در صورت تمايل، مي‌توانيد با قاچ‌هاي ليمو آن‌ها را تزئين کنيد.

دقت کنيد : از شکري استفاده کنيد که دانه ريز دارد و خيلي سريع در آب حل مي‌شود.



www.seemorghg.com/lifestyle
منبع : loghme.com



مطالب پيشنهادي :
10 معجون عالي براي افزايش نيروي مغز بچه ها براي رفتن به مدرسهطرز تهيه 6 شربت گياهي تابستانيطرز تهيه ليموناد زمستاني12 نوشيدني که شما را سرحال مي آوردطرز تهيه دسر ليمو
http://www.CheKhabar.ir/News/2539/روش تهيه موهيتو، نوشيدني مکزيکي
بستن   چاپ