مواد لازم براي تهيه سس سيب زميني تنوري و سوخاري
سيب زميني : 4 عدد بزرگ
روغن : به ميزان لازم
سير : 1 حبه
برگ جعفري : تازه قدري
پنير پارمزان : 8 گرم
روغن زيتون : به ميزان لازم
طرز تهيه سس سيب زميني تنوري و سوخاري
خلال هاي سيب زميني را در آب نمک در حال جوش براي 8 تا 10 دقيقه نيم پز کنيد.
آن ها را آبکشي کنيد و بگذاريد تا کاملا خشک شوند.
سرخ کن را باحرارت 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد، يا در قابلمه اي تا سه چهارم روغن بريزيد و روي حرارت بالا گرم کنيد.
براي اينکه مطمئن شويد روغن به حرارت مورد نظر رسيده، تکه اي نان در آن بياندازيد، نان در 10 ثانيه طلايي مي شود.
سيب زميني ها را با احتياط در چند نوبت سرخ کنيد. روغن اضافي آن ها را بگيريد و بر رويشان نمک بپاشيد.
براي تهيه ي سس اول، سير و جعفري خرد شده را با چيپس هاي داغ ترکيب کنيد.
براي تهيه سس دوم، روغن زيتون و پنير پارمزان رند شده را با چيپس هاي داغ ترکيب کنيد.
آن ها را داغ سرو کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه سس هزار جزيره رژيمي
نکات
به حدود 300 گرم سيب زميني نياز داريد. آن ها را پوست بگيريد و به خلال هايي با پهناي 1 سانتي متر برش دهيد.
سير و برگ هاي جعفري را ريز خرد کنيد.
پنير پارمزان را رنده کنيد.
منبع :ashpazbashy.com
http://www.CheKhabar.ir/News/23046/سس سيب زميني تنوري را با دستور جيمي اليور درست کنيد!!