مواد لازم براي نان سبوس دار خانگي
آرد گندم : يک ليوان
شير ولرم : يک ليوان
سبوس جو : يک ليوان
خمير مايه : دوقاشق چاي خوري
شکر : دو قاشق چاي خوري
زنجبيل : دو قاشق چاي خوري
روغن زيتون : يک سوم ليوان
طرز تهيه نان سبوس دار خانگي
شير ولرم ، شکر و خمير مايه را داخل کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد .
پس از 5 دقيقه روغن ، آرد ، سبوس جو و پودر زنجبيل را اضافه کنيد.
خمير را داخل کاسه اي بگذاريد ، روي کاسه را بپوشانيد و يک ساعت در جاي گرمي بگذاريد تا حجم خمير بيشتر شود ( اين خمير به دليل وجود سبوس نسبت به خمير نان هاي ديگر پف کمتري خواهد داشت )
روي سطح ميز آرد بپاشيد، خمير را روي سطح ميز قرار دهيد و به 8 قسمت برش بزنيد ( بسته به اندازه اي که از نان مي خواهيد خمير را برش بزنيد )، خميرها را با فاصله داخل سيني فر قرار دهيد، روي خميرها را با دستمال مرطوبي بپوشانيد و يک ساعت ديگر استراحت دهيد تا حجم نان ها بيشتر شود.
فر را با دماي 190 درجه سانتي گراد روشن کنيد تا گرم شود سپس سيني نان ها را داخل فر بگذاريد .
پس از 25 – 20 دقيقه نان ها آماده مي شود ( مي توانيد در صورت تمايل روي نان ها را با زرده تخم مرغ ، کره و … برس بکشيد ).
در صورتي که سبوس جو در دسترس نداريد، مي توانيد از سبوس گندم يا همان مقدار آرد جو استفاده کنيد.
منبع : khorasannews.com