دسر نارگيل، يک دسر شيک و آسان!!
6 فروردين 1395 - 11:04:08 ق.ظ
مواد لازم براي دسر نارگيل

خامه فرم گرفته : 2 ليوان
پنير خامه‌اي : 250 گرم
پودر نارگيل : يک پيمانه
پودر ژلاتين : دوسوم ليوان
زرده تخم مرغ : 5 عدد
شير نارگيل : يک ليوان
شکر: يک ليوان

طرز تهيه دسر نارگيل

زرده‌هاي تخم مرغ را با شکر مخلوط کنيد و خوب بزنيد تا پف کند.
بعد شيره نارگيل را به شکر و زرده‌ها اضافه کنيد و کاملا مخلوط کرده و آن را روي حرارت بگذاريد.
بعد از جوش آمدن،مرتب به هم بزنيد تا کاملا زرده‌ها پخته شده و مايه صاف و يکدست باشد .‌
در اين مرحله پودر نارگيل را اضافه و مخلوط کنيد.
سپس مواد را از روي حرارت برداشته و کنار بگذاريد . ‌
پودر ژلاتين را به روش بن ماري با مقدار کمي آب روي حرارت بخار کتري بگذاريد تا حل شود.
پنير خامه‌اي و خامه را هم مخلوط کنيد و خوب به هم بزنيد.
حالا همه مواد را در مخلوط کن ريخته تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه يک فنجان برداريد و با رنگ خوراکي مورد نظرتان مخلوط کنيد و براي تزئين نگه داريد و بقيه مواد را در قالب ژله بريزيد و يک و نيم‌ ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملا مواد بسته شده و بعد مواد رنگي را روي آن بريزيد و چند ساعت ديگر در يخچال بگذاريد.
ظرف ژله را در ديس مناسبي برگردانيد و روي آن را با پودر پسته و پودر نارگيل تزئين کنيد و از مهمانان خود پذيرايي نماييد.



منبع : چهارديواري جام جم

http://www.CheKhabar.ir/News/20194/دسر نارگيل، يک دسر شيک و آسان!!
بستن   چاپ