مواد لازم براي شيريني پادرازي براي نوروز
تخم مرغ : 2 عدد
آرد برنج : 125 گرم
پودر شکر : 150 گرم
آرد گندم : 125 گرم
پودر هل : يک چهارم قاشق چايخوري
آرد نخودچي : 150 گرم
کره : 250 گرم
تخم مرغ اضافي ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مايع براي تزيين.
طرز تهيه شيريني پادرازي براي نوروز
کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنيد و با همزن خوب هم بزنيد.تقريبا 5 دقيقه مواد رو مخلوط کنيد تا شکر داخل کره حل بشه.تخم مرغها رو که نيم ساعت داخل دماي اتاق بودن رو يکي يکي به مواد اضافه کنيد و با همزن خوب يکنواخت کنيد.
پودر هل رو هم به مواد اضافه کنيد .هر 3 آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنيد و 3بار اونها رو الک کنيد اين کار خيلي در کيفيت شيريني موثره پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنيد.آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنيد و خوب با دست مواد رو ورز بديد.خمير اماده شده رو داخل نايلون قرار بديد و 1ساعت اجازه بديد داخل يخچال استراحت کنه.
بعد از زمان همون نايلون رو روي سطح باز کنيد و خمير رو روي اون باز کنيد.يه نايلون ديگه روي خمير قرار بديد و با وردنه خمير رو باز کنيد.حالا نايلون رويي رو برداريد و خمير رو به شکل دراز تقريبا مثل شيريني زبان قالب بزنيد.
حالا دوباره نايلون رو روي شيريني ها بندازيد و باکفگير کمي روي اونها رو فشار بديد تا پهن بشن.خمير هاي آماده شده رو روي کاغذ روغني يا سيني چرب شده فر بچينيد و .در ظرف جدا گانه اي 1عدد تخم مرغ(اضافه) و مقداري زعفران رو با هم مخلوط کنيد وبهش کمي روغن مايع اضافه کنيد و سطح شيريني ها رو با اون برس بزنيد.
حالا با چنگال روي شيريني ها خطوط عمودي ايجاد کنيد و مثداري کنجد روش بپاشيد و بذاريد شيريني ها داخل فري که از قبل با دماي 350درجه فارنهايت گرم شده قرار بگيره تا طلايي بشه.
نکات :
اگر دوست داريد به جاي هل از زنجبيل ساييده استفاده کنيد.
ميتونيد به جاي هل از وانيل هم استفاده کنيد.
اگر دوست داريد مقداري زعفران داخل شيريني هم بريزيد.
منبع : زندگي ايده آل
http://www.CheKhabar.ir/News/19561/شيريني نوروزي - پادرازي، شيريني مشهدي ها براي نوروز