شيريني نوروزي : شيريني نسکافه و گردو، خوشمزه ترين شيريني نوروزي
18 اسفند 1394 - 11:03:46 ب.ظ

اغلب شيريني هاي مناسب نوروز حالتي بيسکويتي دارند و معمولاً سعي ميکنيم با شکلات مذاب يا مغزيجات و ترافل ها به آن شيريني ها ظاهري زيبا بدهيم. اين بار شيريني هاي خانگي را با شکوفه هاي بهاري تزئين کرديم.

مواد لازم براي شيريني نسکافه و گردو براي نوروز

کره : 50 گرم
پودر قند : 40 گرم
نسکافه : 1 قاشق سوپخوري
آب يا شير : 1 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ : 1 عدد
گردوي ريز شده : نصف پيمانه
آرد : 100 تا 120 گرم
بيکينگ پودر : يک چهارم قاشق چايخوري

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : گلچين شيريني هاي عيد نوروز همراه با دستور پخت

روش تهيه شيريني نسکافه و گردو براي نوروز

کره و پودر قند را با همزن بزنيد.
نسکافه را در آب يا شير حل کنيد و به کره اضافه کنيد.
سپس زرده تخم مرغ و گردو را نيز اضافه کنيد.
مخلوط آرد و بيکينگ پودر را کم کم بيفزاييد تا اندازه اي که خمير به دست نچسبد.
خمير را ما بين نايلون باز کرده، به اشکال مختلف قالب بزنيد و در سيني فر قرار دهيد.
بيسکوييت را با دماي 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 15 دقيقه بپزيد تا زير شيريني کمي تغيير رنگ دهد.

نکته ها

_ خمير اين شيريني بسيار لطيف است و به راحتي قابليت کاتر زدن را دارد. البته به دليل داشتن پودر گردو ممکن است کمي کاتر زدن آن سخت باشد.
_ گردو را خوب خوب آسياب کنيد و موقع کاتر زدن با حوصله و ظريف کار کنيد.
_ حتما و حتما طبق معمول شيريني هاي خشک آرد را کم کم اضافه کنيد و تا حدي که خمير به دست نچسبد کافي است.
_ شيريني را بيش از 15 دقيقه داخل فر نگذاريد، زيرا خشک و سفت خواهد شد.

تزيين بهاري شيريني نسکافه و گردو

شيريني ها رو به تعداد زوج درست کردم و مابين اونها نوتلا مارک فرمند زدم ( با کمک قيف سرنگي و ماسوره شکوفه به صورت رزت نوتلا رو روي شيريني زدم. نوتلا و نسکافه خيلي طعم عالي و کاملي با هم دارن.
براي شکوفه و برگ هاي روي شيريني ميتونين از خمير فوندانت يا مارزيپان استفاده کنين.
با کمک قالب مخصوص فوندانت گل و برگ رو قالب زدم و با شکلات مذاب روي کوکي فيکس کردم.
اين بيسکويت کم شيرينه و وجود نوتلا و گل فوندانتي جبران شيريني کم اون رو ميکنه.



منبع : mamisite.com

http://www.CheKhabar.ir/News/19143/شيريني نوروزي - شيريني نسکافه و گردو، خوشمزه ترين شيريني نوروزي
بستن   چاپ