مواد لازم براي شيريني گردويي براي نوروز
زرده تخم مرغ : 3 عدد
روغن مايع : 1 قاشق مربا خوري
گردوي خورد شده : 150 گرم
شکرآسياب شده : 1 پيمانه
آرد سفيد : 1 قاشق غذاخوري
هل و وانيل : از هرکدام نصف قاشق چايخوري
پودر پسته براي تزيين : به ميزان لازم
طرز تهيه شيريني گردويي براي نوروز
ابتدا زرده ها را با شکر آسياب شده حدود 10 دقيقه خوب بزنيد.
سپس يک قاشق مرباخوري روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنيد.
پس از آن يک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهاي خورد شده را داخل اين مواد ريخته و به هم بزنيد.
داخل سيني فر را با روغن خوب چرب کرده و با يک قاشق چايخوري مواد آماده شده را با فاصله ي مناسبي که به هم نچسبند گرد گرد بريزيد و سيني را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد. پس از سرد شدن روي آنها را با پودر پسته تزيين کرده و در شيريني خوري چيده، با چاي نوش جان کنيد.
- سهيلا پهلوان زاده
منبع: سيمرغ