شيريني نوروزي : باسلوق دو رنگ را براي ميهمانان عيدتان درست کنيد
13 اسفند 1394 - 11:03:07 ب.ظ
مواد لازم باسلوق سفيد

نشاسته : 1 پيمانه
آب : 3 پيمانه
شکر : 1.5 پيمانه

مواد لازم قسمت رنگي

نشاسته : 1 پيمانه
آب : 3 پيمانه
دوشاب ( شيره انگور ) : 1.5 پيمانه

روش تهيه باسلوق دورنگ

نشاسته، آب و شکر را داخل قابلمه ريخته و خوب هم ميزنيم تا مايه صاف شده و گلوگه نشاسته داخل آن باقي نماند.

سپس مخلوط حاصل را روي شعله اجاق قرار مي دهيم و به صورت مداوم هم مي زنيم تا سفت شده و قوام آيد. ( ما شيريني در اين حد دوست داريم، بيشتر بخواين ميتونين شکر رو به جاي 1.5 پيمانه، 2 تا بريزين )

براي قسمت رنگي نيز به همان روش بالا عمل کنيد، فقط به جاي شکر دوشاب ( شيره انگور ) بريزيد.

داخل قالبهاي پلاستيکي تک نفره ابتدا باسلوق سفيد را ريخته و بعد گردوي خرد شده بريزيد و در آخر باسلوق رنگي.

( فقط گردوها چون لايه کلفتي داشت باعث شده بود موقع برگردوندن دو لايه سفيد و قهوه اي از هم جدا بشن. سري بعد گردو رو فقط به کناره ها ميزنيم و وسط رو خالي ميذاريم که 2 لايه به هم بچسن )



منبع : mamisite.com

http://www.CheKhabar.ir/News/18738/شيريني نوروزي - باسلوق دو رنگ را براي ميهمانان عيدتان درست کنيد
بستن   چاپ