يکي از خوراکي هايي که نه تنها بچه ها، بلکه خيلي از بزرگترها نيز عاشق آن هستند، مارشمالو است. طرز تهيه آن بسيار آسان است. تهيه اين مارشمالوهاي خوشمزه را به شما آموزش مي دهيم.
مواد لازم براي تهيه مارشمالو براي نوروز
آب: 125 گرم
شكر: 160 گرم
پودر ژلاتين : 2 قاشق غذاخوري
وانيل : 1/2 قاشق چايخوري
گلوكز : 125 گرم
آب سرد براي ژلاتين : 60 گرم
روش تهيه مارشمالو براي نوروز
ابتدا 125 گرم آب را با شكر روي حرارت مي گذاريم و يك قاشق درجهدار ديجيتالي داخل آن قرار ميدهيم تا دماي مخلوط پس از جوشيدن به 110 درجه سانتيگراد برسد.
در اين فاصله ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار آب ميگذاريم، گلوكز را نيز به مواد اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم تا مواد ذوب و شفاف شوند.
سپس مايه را كاملا داغ داخل كاسه همزن ريخته وانيل را اضافه كرده و شروع به همزدن مي كنيم تا كمي پف كند.
در اين مرحله شربت قوام آمده را آرام آرام اضافه مي كنيم و به همزن ادامه ميدهيم تا مارشمالو، سفيد، پفكي و فومي شكل شود، داخل قالب يا سيني كاغذ روغني پهن كرده و مواد را به سرعت در آن پهن ميكنيم.
حال آن را 4 تا 5 ساعت در يخچال ميگذاريم سپس برش داده و در نارگيل يا پودر شكر ميغلتانيم.
من براي تزيين از شكلات تلخ ذوب شده و شيرين گندمك استفاده كردهام.
منبع : زندگي ايده آل
http://www.CheKhabar.ir/News/18328/شيريني نوروزي - براي ميهمانان تان ماشمالوهاي پف پفي درست کنيد