چه خبر - زرشک چه خواصي دارد؟
زرشکبه طورعمده ضد سرطان، ضد باکتري، ضد قارچ، ضد ويروس، ضد التهاب و آنتي اکسيدان است. با اين حال، تحقيقات اخير بر نقش مفيد آن در درمان بيماري هاي نورولوژيک که به طور عمده به دليل اثر آنتي اکسيداني قوي اين ماده است، متمرکز شده اند.
مطالعات در خصوص طيف گسترده اي از بيماري ها، مزاياي مصرف اين ماده را نشان مي دهد، از جمله:
ضد پيري
ضد سرطان
ضد ديابت
کاهش ميزان کلسترول خون
درمان عفونت هاي دستگاه گوارشي
بيماري قلبي
فشار خون بالا
بهبود ايمني بدن
کنترل و کاهش وزن
موثربراي درمان بيماري هاي پوستي به ويژه پسوريازيس
ميزان مصرف زرشک و عوارض جانبي زرشک
ميزان تجويزي در بيشتر مطالعات بين 900 تا 1500 ميلي گرم در روز است. معمولا 500 ميلي گرم، سه بار در روز و پيش از وعده هاي غذايي کفايت مي کند.
تاثير زرشک کمتر از چند ساعت دوام دارد، پس ميزان مصرف آن بايد به چند مرحله تقسيم شود تا در تمام طول روز، سطح خون پايدار بماند.در صورت ابتلا به بيماري خاص يا مصرف داروهاي خاص به ويژه داروهاي کاهش قند خون، پيش از مصرف زرشک با پزشک مشورت کنيد.اصلي ترين عوارض جانبي زرشک به مسائل گوارشي مرتبط است و گزارش هايي مبني بر درد شکمي، اسهال، نفخ، يبوست و معده درد نيز وجود دارد.
خواص درماني زرشک در بيماري هاي نورودژنراتيو مختلف مانند آلزايمر، بيماري پارکينسون و هانتينگتون اثبات شده است
بيشتر بدانيد : چند فايده مهم از زرشک
بيشتر بدانيد : با شربت زرشک قاتل خاموش را مهار کنيد + خواص شربت زرشک
بيشتر بدانيد : از زرشک غافل نشويد
منبع : khorasannews.com