چه خبر - طرز تهيه آرد سوخاري خانگي
آرد سوخاري که معمولاً براي سرخ کردن مرغ، ماهي يا ميگو از آن استفاده ميشود، فرمول تهيه پيچيدهاي ندارد. خيلي از خانمهاي خانهدار از آرد سوخاري در تهيه کوفته، کتلت و شامي کمک ميگيرند.
آرد سوخاري از آسياب کردن نانهاي حجيم خشک يا نانهاي سوخاري که کاملا خشک هستند، به دست ميآيد. شما هم ميتوانيد براي پايين آوردن هزينههاي سبد خانوار، به جاي تهيه آردهاي سوخاري آماده، اگر نان باگت خشکشده داريد، آن را کنار بگذاريد و در صورت تمايل، خمير وسط نانهاي حجيم را هم دربياوريد و آنها را هم خشک کنيد. سپس با آسياب کردن اين نانها يا خميرهاي خشک يا ترکيب آنها با پودر حاصل از نانهاي سوخاري، آرد سوخاري خانگي آماده کنيد.
اگر دوست داريد آرد سوخاري خانگي کمي درشتتر باشد و بتوانيد از آن براي سرخ کردن مواد گوشتي استفاده کنيد، ميتوانيد به جاي آسياب کردن نانها و خميرهاي خشک، آنها را در هاون بکوبيد تا به اندازه دلخواهتان خرد بشوند.
ضمن اينکه ميتوانيد آرد سوخاري خانگي را با ادويههايي مانند فلفل سياه، فلفل قرمز، پودر کاري و پودر سير و کمي نمک طعمدار کنيد. برخي از افراد، عصاره سبزيها يا مرغ و گوشت هم به پودرهاي سوخاري خانگي ميافزايند. در اين صورت، بايد پودر افزودني کاملا خشک باشد و در جاي خشک و خنک نگهداري شود. در غير اين صورت، امکان کپک زدن و فساد پودر سوخاري خانگي وجود خواهد داشت.
آرد سوخاري خانگي
بيشتر بدانيد : طرز تهيه پودر سوخاري خانگي
بيشتر بدانيد : کوکو سيب زميني سوخاري، يک شام شيک و خوشمزه
بيشتر بدانيد : طرز تهيه کوفته برنجي سوخاري
بيشتر بدانيد : نان سوخاري خانگي را با اين دستور درست کنيد
بيشتر بدانيد : قارچ سوخاري را در منزل تان درست کنيد
بيشتر بدانيد : پياز شکم پر سوخاري، پيش غذاي آسان و خوشمزه تابستاني + فيلم آموزشي
منبع : salamat.ir