يک دليل ديگر براي اين که غذاي مانده نخوريد
شنبه 31 فروردين 1398 - 1:56:51 AM
چه خبر - عوارض خوردن غذاي مانده در بيماري هاي التهاب روده

همايون واحدي، روز چهارشنبه در نشست خبري کنگره دو روزه کشوري بيماري‌هاي التهابي روده، اظهارداشت: شيوع بيماري‌هاي التهابي روده از سال 1374 در کشور ديده شده و به تدريج رو به افزايش است.
وي با اشاره به ثبت بيماران التهابي روده در کشور، گفت: بر اساس گزارش‌هاي دريافتي از سراسر کشور، تاکنون 10 هزار بيمار ثبت شده‌اند اما فکر مي‌کنيم بين 30 تا 40 هزار نفر در ايران گرفتار بيماري‌هاي التهابي روده باشند.
واحدي ادامه داد: بر همين اساس، مي‌توان تخمين زد که از هر 100 هزار نفر جمعيت، بين 40 تا 45 نفر مبتلا به بيماري‌هاي التهابي روده هستند.
وي افزود: اگر کار تشخيص و درمان اين بيماران به درستي انجام شود، طول عمر آنها با ديگران يکسان خواهد بود.
واحدي با تاکيد بر اينکه بيماري‌هاي التهابي روده قابل کنترل هستند، گفت: هنوز علت دقيق ابتلاء به اين بيماري‌ها مشخص نيست اما مي‌توان با برخي اقدامات، مانع از احتمال ابتلاء به بيماري‌هاي التهابي روده شد.
وي، از بيماري‌هاي التهابي روده به عنوان بيماري‌هاي دنياي صنعتي نام برد و افزود: استفاده از غذاهاي مانده در فريزر و يخچال، ممکن است باعث ابتلاء به بيماري‌هاي التهابي روده شود.
در ادامه سياوش ناصري مقدم عضو انجمن متخصصين گوارش و کبد ايران، از بيماري‌هاي التهابي روده به عنوان بيماري مزمن نام برد و افزود: قطع درمان اين بيماري‌ها، باعث عود بيماري شده و در نتيجه روند درمان را سخت‌تر مي‌کند.
وي در ارتباط با احتمال ابتلاء به سرطان روده در بيماران التهابي روده، گفت: اگر بيماري کنترل نشده باشد، احتمال بروز سرطان روده وجود دارد، اما اين موضوع قطعي نيست و ميزان ابتلاء به سرطان روده در اين دسته از بيماران، بسيار ضعيف است.
ناصري مقدم، با اشاره به درمان مادام العمر بيماران التهابي روده، افزود: خوردن غذاي مانده مي‌تواند احتمال ابتلاء به بيماري‌هاي التهابي روده را افزايش دهد.

بيشتر بدانيد : مدت نگهداري غذاهاي مختلف در يخچال

بيشتر بدانيد : غذاي مانده را گرم در يخچال بگذاريم يا سرد؟

روده کوچک و روده بزرگ

اين فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اثربخشي داروهاي توليد داخل در درمان بيماري‌هاي التهابي‌روده، گفت: داروهاي توليد داخل با قيمت مناسبي در اختيار اين بيماران قرار مي‌گيرد.
ناصري مقدم اظهار کرد: بيماري‌هاي التهابي روده در 20 سال گذشته بسيار افزايش يافته است و جزو بيماري‌هاي مزمني است که افراد جوان به آن مبتلا مي‌شوند.
وي افزود: خوشبختانه تغييرات عمده‌اي در روند درمان بيماري‌هاي التهابي روده به وجود آمده است به اين معنا که به جاي داروهاي گران قيمت خارجي داروهاي توليد داخلي با قيمت بسيار مناسب که اثربخش بوده در اختيار بيماران التهابي روده قرار مي‌گيرد.
دانشيار دانشگاه علوم پزشکي تهرا ن، خاطرنشان کرد: خوشبختانه پيشرفته خوبي در زمينه تشخيص و درمان بيماري‌هاي کوليت زخمي و کرون داشته‌ايم و در کنگره دو روزه کشوري در رشت نيز در مورد مهمترين مسائل بيماري‌هاي التهابي روده به بحث و گفت‌وگو مي‌پردازيم.
ناصري مقدم با بيان اينکه هنوز دليل اصلي ابتلاء به بيماري‌هاي التهابي روده مشخص نيست، افزود: بيماري‌هاي کوليت زخمي و کرون بيشتر افراد جوان را درگير مي‌کند به طوري که در دهه‌هاي 20 و 30 همچنين دهه‌هاي 50 و 60 زندگي افراد قابل مشاهده است.
اين فوق تخصص گوارش و کبد گفت: دل درد، تغيير در اجابت مزاج، تب، کاهش وزن و…، از جمله نشانه‌هاي ابتلاء به بيماري‌هاي التهابي روده است که اگر به موقع تشخيص داده شود درمان‌هاي مناسب و جديدي براي آنها در نظر گرفته شده است.

بيشتر بدانيد : غذاي مانده را چگونه نگهداري کنيم؟

بيشتر بدانيد : برنج مانده باعث مسمويت غذايي مي شود مگر اينکه ...


منبع: asriran.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/157501/يک دليل ديگر براي اين که غذاي مانده نخوريد
بستن   چاپ