مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار
سه شنبه 27 فروردين 1398 - 4:11:29 PM
چه خبر - غذاهايي که بهتر است در فصل بهار بخوريم

نعمت الله مسعودي، متخصص طب سنتي درباره «مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار»، اظهار داشت: حکماي طب سنتي مي‌گويند در فصل بهار بايد کم خوردن را شروع کنيم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کباب‌ها، حليم، شيريني و ادويه‌جات کم‌ مصرف شود.
وي با اشاره به مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار، افزود: بايد بيشتر انواع آش‌ها مصرف شود؛ ضمن اينکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبين توصيه مي‌شود.
حکماي طب سنتي معتقد هستند بايد در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتري انجام دهيم؛ ضمن اينکه بايد لباس‌هاي پنبه‌اي و خنک مورد استفاده قرار گيرد.

پيازچه

در رابطه با سستي و خواب‌آلودگي افراد در فصل بهار بايد گفت ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگي، خواب‌آلودگي و آبريزش بيني مي‌شود؛ در نتيجه بايد خروجي بدن را بيشتر کنيم و بايد اخلاط ذوب‌شده که در بدن پخش مي‌شوند، خارج شوند.
بايد به فکر روش‌هاي دفعي سالم مانند حجامت و فصد يا فلبوتومي Phlebotomy باشيم، کمتر غذا بخوريم و بيشتر غذاهاي ملين، آلو، خاکشير و انواع آش‌ها را مصرف کنيم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.

بيشتر بدانيد : در بهار چه غذاهايي بخوريم؟

بيشتر بدانيد : توصيه هاي طب سنتي براي فصل بهار

بيشتر بدانيد : در فصل بهار غذاهاي گرم مزاج بخوريم يا سرد مزاج + مزاج آجيل ها


منبع : farsnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/156329/مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار
بستن   چاپ