گوشت و مرغ در ماه رمضان گران نمي‌شود
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 5:15:41 PM
چه خبر - گوشت و مرغ در ماه رمضان گران نمي‌شود

دبير ستاد تنظيم بازار، با بيان اينکه قيمت گوشت و مرغ در ماه رمضان افزايش نمي‌يابد، گفت: کالاهاي اساسي مورد نياز مردم در اين ايام تامين خواهد شد.

عباس قبادي گفت: براي تأمين کالاهاي مورد مصرف مردم در ماه مبارک رمضان، محصولات پروتئيني و لبنيات تصميمات خوبي گرفته شده و بر اساس آن قيمت مرغ و گوشت افزايش نمي‌يابد.

وي افزود: قيمت مرغ همچنان کيلويي 11 هزار و 500 تومان است و همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزي، روزانه 1250 تن مرغ را در ميادين اصلي شهر تهران توزيع مي‌کنند که اين ميزان در 200 ميدان ميوه و تره بار تهران، با قيمت کيلويي 11 هزار و 500 تومان عرضه مي‌شود.

گوشت و مرغ در ماه رمضان گران نمي‌شود

وي اضافه کرد: البته ميانگين قيمت کشوري مرغ کيلويي حدود 12 هزار و 300 تومان است که اين قيمت مورد قبول ستاد تنظيم بازار قرار نگرفت و مقرر شد با عرضه بيشتر، قيمت مرغ تعديل شود.

قبادي با بيان اينکه مرغ به وفور در فروشگاه‌ها وجود دارد، گفت: براي دريافت مرغ، صفي وجود ندارد؛ البته قبول داريم که ممکن است برخي فروشگاه‌ها به قيمت بالاتر از 11 هزار و 500 تومان فروش داشته باشند، اما با عرضه گسترده‌اي که صورت مي‌گيرد، روند کاهشي قيمت مرغ در بازار، محسوس است.

قبادي با بيان اينکه قيمت شکر هم اکنون در محدوده قيمت مصوب سازمان حمايت قرار دارد گفت: قرار شد شرکت بازرگاني دولتي، شکر را به صورت گسترده توزيع کند تا قيمت آن متعادل شود.

وي گفت: اميدواريم بحث تأمين و توزيع مواد پروتئيني و کالاهاي مورد نياز مردم در ماه مبارک رمضان به گونه‌اي انجام شود که بازار در اين ماه مبارک، شرايط خوبي داشته باشد.

وي اضافه کرد: براي تأمين شکر مورد نياز زولبيا و باميه در ماه مبارک رمضان نيز تصميمات خوبي گرفته شده است.

قبادي گفت: درباره مناطق سيل زده قرار شد تقاضاهاي مورد نياز هر يک از استانداران براي کالاهاي مصرفي مانند آرد، شکر، برنج، روغن، گوشت و مرغ به صورت نامحدود تأمين و در اختيار استان‌ها قرار گيرد.

وي افزود: ميانگين کشوري قيمت گوشت هم اکنون کيلويي 90 هزار تومان است که بر اساس عرضه و تقاضا تعيين مي‌شود.

قبادي در پاسخ به اين پرسش که حذف ارز 4 هزار و 200 توماني براي واردات گوشت و جايگزيني آن با ارز نيمايي چه تأثيري در قيمت گوشت قرمز در بازار آزاد دارد گفت: 10 درصد از گوشت قرمز کشور از محل واردات و 90 درصد ديگر از توليد داخل تأمين مي‌شود بنابراين، اين 10 در صد نمي‌تواند در قيمت 90 درصد توليد داخل تأثير آن چناني داشته باشد. البته بخش توليد هزينه‌هاي خود را مطرح مي‌کند که بايد آن را از وزارت جهاد کشاورزي جويا شد.

دبير ستاد تنظيم بازار گفت: بخشي از 10 درصد گوشت وارداتي براي فرآوري به صنعت داده و بخشي ديگر در فروشگاه‌ها عرضه مي‌شد که موجب رانت، فساد و مشکلاتي شده بود از اين رو تصميم گرفتيم اين بخش از گوشت وارداتي را به جاي فروشگاه‌ها در جامعه هدف ميان کارکنان دولت توزيع کنيم که در ايام منتهي به شب عيد انجام شد البته کساني که شب عيد موفق نشدند گوشت را دريافت کنند تا پايان فروردين مي‌توانند با همان قيمت قبلي دريافت کنند.

قبادي افزود: اختصاص ارز نيمايي براي واردات گوشت قرمز، مصوبه اسفند دولت است که از امسال آغاز شده و نخستين محموله آن نيز به کشور وارد شده است.

وي گفت: بعد از ممنوعيت صادرات پياز، قيمت اين محصول تعديل شده و هم اکنون در ميادين ميوه و تره بار کيلويي حدود 5 هزار تومان به فروش مي‌رسد که اين قيمت هم کاهش خواهد يافت.

دبير ستاد تنظيم بازار درباره قيمت گوجه فرنگي گفت: بر اساس گزارشي که سازمان حمايت در جلسه ارائه کرده گوجه فرنگي کيلويي 6 هزار تومان عرضه مي‌شود ضمن اينکه بايد منافع توليدکننده را هم لحاظ کنيم، زيرا توليدکنندگان در استان‌هاي جنوبي گوجه را با احتساب هزينه توليد، بسته بندي، سورت و هزينه حمل و نقل کمتر از 3 هزار تومان عرضه مي‌کردند که واقعاً در آستانه زيان بودند.

قبادي در پاسخ به پرسشي درباره مشکلات موجود در توزيع گفت: هموطنان اگر تخلفي در توزيع ديدند مي‌توانند با شماره 124 تماس بگيرند و مطمئن باشند که با متخلفان برخورد جدي مي‌شود.

وي گفت: شايد به علت متوازن نبودن توليد و عرضه، فردي بخواهد کالايي را گران‌تر بفروشد و ما منکر تخلف در بازار نيستيم، اما اگر بخواهيم اين تخلف را به کل صنف و يا صنعت تعميم دهيم قضاوت درستي نيست؛ ضمن اينکه سازمان حمايت و بازرسي اصناف نيز به شدت با اين تخلف برخورد مي‌کنند.

منبع: mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/155985/گوشت و مرغ در ماه رمضان گران نمي‌شود
بستن   چاپ