چه خبر - چرا احمدينژاد به مناطق سيلزده نرفت؟
مشاور رسانهاي محمود احمدينژاد گفت: «اگر احمدينژاد از اين فرصت (سيل) استفاده نکرد به خاطر اين است که فرد فرصتطلبي نيست. او نميخواهد در جايي که درد و رنج و گرفتاري مردم است، خود را مطرح کند. شما با اين فرض سراغ احمدينژاد آمدهايد که او بنا دارد از هر فرصتي براي مطرح کردن خود استفاده کند اما اينچنين نيست.»
«محمود احمدينژاد بازداشت نشده اما انگار از انتشار شايعه بازداشت خود نيز چندان ناراضي نيست. سکوت او در برابر انتشار شايعه مذکور اين گمانه را به ذهن ميرساند که حاشيهسازترين سياستمدار ايران براي قرار گرفتن در مرکز توجهها روشي تازه را برگزيده است. اطرفيان وي اما اصلاً موافق نيستند و اين سکوت را نشانهاي از بيميلي احمدينژاد به جنجالآفريني ميدانند.
شايعه بازداشت احمدينژاد آن وقتي سر زبانها افتاد که بحران سيل کشور را درنورديد اما خبري از رئيس دولت مهروز نشد. عبدالرضا داوري، مشاور رسانهاي احمدينژاد در گفتوگويي اين شايعه را رد کرد و گفت: «آقاي احمدينژاد در ايام نوروز به صورت عادي در دفتر خود حضور داشتند و ديدارها و مصاحبههايي نيز انجام دادند.»
او درباره اينکه چرا شايعه را تکذيب نکردند، گفت: «آقاي احمدينژاد هيچ وقت به شايعات توجه نميکردهاند به خصوص وقتي حول محور خودشان باشد. شايد در مواردي که به نوعي پاي ديگران در ميان بوده، پاسخ داده باشند اما در مورد شايعاتي که پيرامون خودشان بوده، هيچ وقت پاسخ ندادهاند. خودتان را جاي مجموعه آقاي احمدينژاد بگذاريد. در 10، 12 سال اخير حجم زيادي از شايعات بياساس منتشر شده است و اگر بنا به پاسخگويي به همه آنها باشد نياز به يک مجموعه خيلي بزرگ داريم زيرا اساساً يک مجموعهاي در فضاي سياسي ايران همين مسئوليت را دارد که براي احمدينژاديها حاشيهسازي کند.»
وي انتشار اين شايعه را نشانهاي از اهميت و مواضع احمدينژاد دانست و گفت: «افراد ديگري مثل آقاي خاتمي و … نيز اين روزها اقدام خاصي نکردند اما کسي نميپرسد که کجا هستند اما در مورد آقاي احمدينژاد سوال ميشود، اين يعني او در عرصه رسانه به يک کاريزما تبديل شده و به خاطر همين رفتار، اظهارات و حتي سکوت او ايجاد سوژه و مساله ميکند.»
داوري با تاکيد بر اينکه احمدينژاد بعد از وقوع سيل پيام داده بود، گفت: «نکته اين است که سيل مثل زلزله و ديگر بلاهايي طبيعي نيست که در چند ثانيه و دقيقه پايان يابد. سيل جاري است و مقابله با آن نيازمند حضور مستمر است. به نظر من احمدينژاد از آنجايي که ظرفيتهاي اجرايي لازم را براي حل مساله ندارد و تنها عضو يک نهاد مشورتي است در اين باره سکوت کرده است. البته پيامي صادر کرده بود و اگر اقدام بيشتري ميکرد همين دوستان شايعهساز ميگفتند که قصد شوآف دارد.»
وي در واکنش به اينکه رسانهها بيشتر سمبل رفتار پوپوليستي ميدانند تا کاريزما به همين خاطر انتظار داشتند که از اين فرصت براي مطرح کردن خود استفاده کند، گفت: «آقاي احمدينژاد بعد از سال 92 که رئيسجمهور نيست بعد از هيچ حادثه طبيعي مقابل دوربينها قرار نگرفته است. درست است که در سالهاي رياستجمهوري خود در سوانح طبيعي حضور ميداني داشتند اما به خاطر آن بود که مسئول اول اجرايي کشور بودند و مسائل را پيگيري و مديريت ميکردند. منصفانه نيست که به آن رفتار «رفتار پوپوليستي» بگوييم.»
داوري تاکيد کرد: «اگر از اين فرصت استفاده نکرد به خاطر اين است که فرد فرصتطلبي نيست. او نميخواهد در جايي که درد و رنج و گرفتاري مردم است، خود را مطرح کند. شما با اين فرض سراغ احمدينژاد آمدهايد که او بنا دارد از هر فرصتي براي مطرح کردن خود استفاده کند اما اينچنين نيست.»
وي در پاسخ به پرسشي مبني بر که آيا سکوت احمدينژاد معناي سياسي خاصي دارد، گفت: «خير. او اگر به هر کدام از اين مناطق ميرفت مورد استقبال تودههاي مردم قرار ميگرفت اما نخواست که با حضور خود کمترين اختلالي در روند امدادرساني ايجاد يا حاشيهسازي کند. به همين خاطر يک پيام تسليت داد و در حد يک کنشگر سياسي اقدام کرد. انجام ندادن اقدام بيشتر نشانه يا پيام سياسي خاصي ندارد.»
منبع: isna.ir