جنجال برانگيزترين فيلم‌هاي تاريخ سينما!! (+عکس)
چهارشنبه 14 فروردين 1398 - 7:10:24 PM
چه خبر - فيلم هاي بحث برانگيز و جنجالي در طول تاريخ

فيلم‌هاي جنجالي و بحث برانگيز هميشه فيلم‌هايي هستند که مسائل جنسي، خشونت، مذهب، سياست، همجنس بازي، نژادپرستي، مواد مخدر را به تصوير مي‌کشند يا زباني تند و يا وقيحانه دارند. اين فيلم‌ها معمولا تابوها را شکسته و مثل فيلمهاي معمولي عمل نمي‌کنند.
ما در اينجا تعداد بسيار کمي ‌از فيلم‌هاي جنجالي را آورده ايم و مطمئنا اين ليست جامع نبوده و تعدادشان بسيار بيشتر است.

بيشتر بدانيد : 12 پوستر ترسناک و خشن سينماي هاليوود که نمايششان ممنوع شد!!

رمز داوينچي (2006)- ران‌هاوارد
بازيگران: تام هنکس، ادري تاتو، يان مک کلن

فيلم جنجالي,فيلم ممنوعه,فيلم خشن,فيلم جنسي,رمز داوينچي
فيلم رمز داوينچي


فيلمي‌ مذهبي بر اساس داستان افسانه اي پرفروش دن براون در مورد اعضاي يک اجتماع پگاني و يک اجتماع کاتوليک زيرزميني که سعي مي‌کنند جلوي متخصص رمزشناس پليس فرانسه و يک پرفسور رمزشناس را گرفته و اجازه ندهند آنها راز بزرگي که هزاران سال از جهان پنهان بوده را فاش کنند.
کليساي کاتوليک روم اين فيلم را به شدت کوبيد و چندين اسقف خواستار تحريم اين فيلم شدند. اعتراض‌هاي گسترده اي هم خارج از دنياي سينما وجود داشت. حتي زال‌ها هم به خاطر تصويري که از آنها در فيلم نشان داده شده بود،‌ دلخور شدند. اين فيلم سال2006 دومين فيلم پرفروش در سراسر جهان شد.

يونايتد93- 2006- پل گرينگرس
بازيگران: جي جي جانسون، گري کاماک، پلي آدامز

فيلم جنجالي,فيلم ممنوعه,فيلم خشن,فيلم جنسي,رمز داوينچي,يونايتد 93
فيلم يونايتد93

اين داستان کارکنان و مسافران پرواز United Flight 93،‌ که چهارمين هواپيماي سرقت شده بود که در 11/9 از Newark, NJ به سمت سان فرانسيسکو پرواز مي‌کرد. حضور کارکنان هواپيماي FAA و افسران نظامي‌ که در اين حادثه واقعي گرفتار شدند، باعث شد تا اين حادثه سوژه فيلمي ‌شده که بازيگران نيز با هنرنمايي خود بسيار طبيعي بازي کردند.
باوجود اينکه فيلم با حساسيت فوق العاده ساخته شده و با احترام و ارزش گذاري کامل به قهرمانان بدون هيچ نظريه، برداشت‌هاي شخصي يا اضافات ديگر، هنوز اين فيلم مورد نقدهاي بسيار واقع مي‌شود. کساني بودند که فکر مي‌کردند که فيلم نبايد به اين زودي (5 سال بعد از وقوع حادثه) ساخته مي‌شد.

مصائب مسيح- 2004- مل گيبسون
بازيگران: جيمز کاويزل، مايا مورگنسترن، Christo Jivkov

فيلم جنجالي,فيلم ممنوعه,فيلم خشن,فيلم جنسي,رمز داوينچي,مصائب مسيح
فيلم مصائب مسيح


ترس، اميد، شهوت، اشک، و شگفتي‌هايي که اين فيلم به تصوير کشيد بسيار عظيم بود. تجربه براي تغيير روش زندگي که بر اساس اين فيلم به وجود آمد نيز زياد بود. اين فيلم درباره زندگي مسيح و نمايش شهواني رنج بردن‌هايش درطول 12 ساعت آخر زندگي بر روي کره زمين است. اين فيلم به خاطر صحنه‌هاي خونين و زجرآور تصليب عيسي مورد جنجال‌هاي فراواني واقع شد.
پيشوايان مذهبي نيز به خاطر تفسير و تاويل کاتوليکي انجيل دلخور شده و يهوديان فيلم را ضديهودي ناميده و اعتقاد داشتند يهوديان در مرگ عيسي مسيح مقصر شناخته شده اند. گيبسون اعتراف کرد که قصد داشته مردم را به شدت متعجب کرده و بهشان فيلمي ‌را نشان دهد که ارزش قرباني و جانبازي‌هاي عظيم را درک کنند. و بالاخره گفت که اين فيلم تمام قواعد را مي‌شکند و بزرگترين فيلم مستقل تمام دوران خواهد بود.

فارنهايت 9/11- مايکل مور
بازيگران: بن افلک، استيو واندر

فيلم جنجالي,فيلم ممنوعه,فيلم خشن,فيلم جنسي,رمز داوينچي,فارنهايت 11/9
فيلم فارنهايت 11/9

اين فيلم جنجالي بوش رئيس جمهور آمريکا را به سخره گرفته و دست مي‌اندازد. نقادان فيلم اعتقاد داشتند اين فيلم باعث تضعيف روحيه مردم کشور شده و بيشتر جنبه تبليغاتي دارد؛ چرا که ايام انتخابات نزديک بود. تعداد زيادي از گروه‌هاي محافظه کار از سالن‌هاي سينما خواستند که فيلم را اکران نکنند. کمپاني ديسني احساس کرد اين فيلم مشتريانش را منحرف مي‌کند و بنابراين تصميم گرفت فيلم را پخش نکند. اين فيلم امتياز برنده شدن در بالاترين جايزه به نام Palme D’or در جشنواره کن بود. همچنين رکورد فروش را در تعطيلات آخر بعد از اکران را شکست.

دوگما (عقيده تعصب آميز مذهبي)- 1999- کوين اسميت
بازيگران: بن افلک، مت ديمون، ليندا فيورنتينو

فيلم جنجالي,فيلم ممنوعه,فيلم خشن,فيلم جنسي,رمز داوينچي,دوگما
فيلم دوگما

کارگردان و نويسنده اين فيلم کمدي فانتزي به خاطر موضوع اصلي فيلم که گفته مي‌شد توهيني به کليساي کاتوليک محسوب مي‌شود، در مرکز جنجال‌ها واقع شد. اين فيلم درباره دو فرشته خارج شده از بهشت به نام‌هاي لاکي و باتل باي و روششان براي بازگشتن به بهشت به واسطه راه گريزشان از اعتقادات تعصب آميز کليساي کاتوليک است.
اين فيلم در حالي مورد جنجال واقع شد که نشان مي‌داد خداوند عاري از خطا نيست و نيز پيام هايي ضد مسيحي نيز براي بيندگان داشت که اين از سوي پيشوايان مذهبي مورد قبول واقع نشد. خيلي‌ها نتواستند دگرگوني‌ها و تغيير شکلهايي که دراين فيلم در مورد خداوند شکل گرفته بود را هضم کنند، دگرگوني‌هايي از خداي مردانه تا خداي زنانه و بازيگوش. سازنده‌هاي فيلم گفتند که بيش از 300.000 ميل‌هايي حاوي ابراز نفرت و تهديد به مرگ دريافت کردند.

استيگماتا- 1999- روبرت وين رايت
بازيگران: پاتريشيا آرگوته و گابريل بارنه

فيلم جنجالي,فيلم ممنوعه,فيلم خشن,فيلم جنسي,رمز داوينچي,استيگماتا
فيلماستيگماتا

محور اصلي فيلم در مورد آرايشگر منکر خداوند است که مي‌خواهد stigmata واقعي را نشان دهد. کشيش واتيکان قدرتمندي براي کشتن اين آرايشگرتلاش مي‌کند. اين فيلم وقتي نمايش داده شد خيلي سر و صدا کرد، زيرا که مرد روحاني ارشد واتيکان را فرد بي رحمي ‌نشان مي‌داد که سعي در کشتن آرايشگر بي دين دارد. اين فيلم در هفته اول فروش 183 ميليون دلار در گيشه سود برد.

بچه‌ها- 1995- لاري کلارک
بازيگران: لئو فيتزپاتريک، سارا آندرسن، جاستين پيرس

بچه ها
فيلم بچه ها

اين درام در سال 1995 يک روز از زندگي چند نوجوان اهل نيويورک را به نمايش گذاشت. در فيلم يک نوجوان بي بند و بار ناقل ويروس ايدز شروع به برقراري رابطه جنسي با تعداد زيادي دختران باکره و نيز يک دختر هم محلي مي‌کند که ويروس ايدز به اين دختر منتقل مي‌شود.
برخي از مردم اظهار داشتند که اين فيلم پنجره اي است به روي بدترين ترس‌هايشان درمورد آنچه بچه‌هايشان در بيرون از خانه و وقتي آنها حضور ندارند انجام مي‌دهند. باوجود اين آنچه در اين فيلم بيشتر محل دعوا و منازعه بود مربوط مي‌شد به نمايش رفتارهاي بي بندو بارانه‌ به سمت مسائل جنسي و نمايش و نيز کفرگويي، استفاده جوانان از الکل، تنباکو، ماري جوانا، مشروبات الکلي و خلسه ناشي از مواد مخدر. وبالاخره رابطه والدين و طرز تربيت انها را نيز فوق العاده بد به تصوير مي‌کشيد..

قاتلين بالفطره- 1994- اليور استون
بازيگران: آنتوني کوئين، آيرنه پاپاس، مايکل آنسارا

قاتلين بالفطره
فيلم قاتلين بالفطره

خيلي‌ها اين فيلم را که جامعه بي اخلاق و فاسد که قاتلين سريالي را تبديل به شمايل و واسطه فرهنگي کرده بود، بهترين فيلم دهه 90 ناميدند. بازيگران فيلم انقدر منفي بودند که نه تنها به خاطر عشق و شهوت آدم مي‌کشتند، بلکه براي سرگرمي ‌نيز دست به قتل مي‌زدند. آنها در طول سه هفته به کشت وکشتار ادامه داده و يکبار بعد از دستگيريشان هم تبديل به آدمهاي معروف و محبوب مردم شدند. براي همين مي‌گوييم که فيلم به ديد رسانه اي و احساساتي ما حتي به جنايتکاران جامعه مان نيز نگاه عميقي دارد.
صحنه‌هاي اين فيلم بيش از اندازه واضح، به شدت تند و تيز و مشوش کننده بود. در انگلستان فيلم با تاخير به نمايش درآمد، چراکه فيلم الهام گرفته از تيراندازي‌هاي مشابه در آمريکا بود، مثل نمونه کشتار دبيرستان Columbine.

JFK- 1991- اليور استون
بازيگران: کوين کاستنر، کوين بيکون، تامي‌لي جونز، لاري متکالف، گري الدمن

jfk
فيلم JFK

در اين فيلم اليور استون پرونده‌هاي مربوط به قتل جان اف کندي را بازمي‌گشايد. او ين واقعيت را افشا مي كند كه امكان ترور كندي به دست افراد تندرو سياست آمريكا تا چه حد زياد بوده است. فيلم قصد داشت نشان دهد که ترور کندي تنها يک عمل حزب مارکسيست نبود، بلکه نتيجه دسيسه چيني‌هاي جناح راست هم مي‌شد. فيلم مضامين زيادي در مورد خلاف کاري‌هاي دولت و اظهارات و شهادت‌هاي تعداد زيادي از اشخاص را در برداشت. فيلم از همان زمان ساخت مورد دعوا و منازعه بود. رسانه‌هاي گروهي استون را مقصر مي‌دانستند و روزنامه‌هاي آمريکا هم مقاله‌هايي زيادي در انتقاد از کارگردان مي‌نوشتند.

Cannibal Holocaust- 1980- روگرو داوداتو
بازيگران: رابرت کِرمن، فرانسسا کياردي، پري پيرکانن

Cannibal Holocaust
فيلم Cannibal Holocaust

Cannibal Holocaust داستان يک فيلم ساز را روايت مي‌کند که در حين جمع کردن مدارک در مورد آخرين قبيله‌هاي زنده آدم خواران، ناپديد مي‌شود. وقتي که فيلم براي اولين بار نمايش داده شد طوفان عظيمي‌ به راه انداخت؛ چراکه فيلم فوق العاده واضح، خشن، وحشي و آنقدر واقعي بود که مردم فکر مي‌کردند اين حادثه واقعا اتفاق افتاده و بنابراين فيلم در کشورهاي زيادي قدغن شد.
برخي از صحنه‌هاي خشن شامل، اخته کردن، خوردن دل و روده، سقط جنين اجباري، چندين مورد ذبح حيوانات، تجاور جنسي‌هاي گروهي، به ميخ کشيدن يک زن روي يک ديرک و ضربه زدن با پتک به همديگر... بود. کارگردان فيلم به جرم آدم کشي به زندان افتاد و بعدها مجبور شد ثابت کند که درواقع هيچ کس را نکشته است! باوجود اين در بخشي از فيلم حيوانات واقعي کشته شده بودند. اين فيلم تا 5 سال اجازه نمايش نداشت و پس از آن هم تا 20 سال در انگليس و کشورهاي زيادي ممنوع بود.

پيغام- 1967- مصطفي عقاد
بازيگران، آنتوني کوئين، ايرنه پاپاس، مايکل فانسارا

پيغام
فيلم پيغام

نام اصلي اين فيلم «محمد رسول الله» بود. فيلم مکه قرن هفتم را نشان مي‌داد و تاريخچه شروع اسلام و شرح زندگي حضرت محمد (ص) بود. مشکلات از وقتي شروع شد که شايعه اي مبني بر اينکه Peter O’Tooleو Charlton Heston نقش‌هاي اصلي را بازي خواهند کرد. دعوا و آشوب‌هاي خونين را در طول دو روز به همراه داشت.
حتي پادشاه عربستان سعودي که قرار بود 60 ميليون دلار براي ساخت فيلم کمک کند از تصميمش انصراف داد و حتي اجازه ساختن اين فيلم را در شهر مکه و مدينه نداد. بنابراين عقاد مجبور شد براي ادامه فيلم به موروکو برود و از جانب Colonel Muammar al-Qaddafi رهبر ليبي نيز کمک‌هاي مالي دريافت کرد. به دليل اينکه برخي از گروه‌هاي مسلمان عنوان فيلم را توهيني به اسلام مي‌دانستند اسم فيلم تبديل به «پيغام» شد، عنوان قبلي در اکثر کشورهاي عربي ممنوع شده بود.

جن گير- 1973- ويليام فردکين
الن بورستين، ماکس وان سيدو، لي جي. کاب

جن گير
فيلم جن گير

ساخت اين فيلم متفاوت جنجال‌هاي فراواني در پي داشت. فيلم اقتباسي از کتاب وليام پيتر بلاتي، داستان واقعي پسري 13 ساله اهل مريلند، بود. اين فيلک يکي از ترسناک ترين، هيجان انگيزترين و دلهره آورترين فيلم‌هايي است که تابحال ساخته شده و يکي از متفاوت ترين فيلم‌هاي زمان خودش نيز بود. زمان اولين نمايش اين فيلم 9 نفر از عوامل فيلم جانشان را از دست دادند.
فيلم حول موضوع جن گيري يک دختر کوچک و تلاش‌هاي مادرش براي بازگرداندن دخترش به زندگي با کمک دو کشيش مي‌چرخيد. نمايش تصويرهايي مثل استفراغ‌هاي سبز رنگ، خودزني، بي حرمتي به صليب مسيح از مواردي بود که مورد انتقاد و اعتراض قرار گرفت. نمايش اين فيلم تا 15 سال در انگستان ممنوع اعلام شد.
و بالاخره جايزه اسکار بهترين صداگذاري و بهترين نمايشنامه از آن جن گير شد.

Deep Throat- 1972- گرارد داميانو
بازيگران: هري ريمز، ليندا لاوليس، دالي شارپ، کارول کونورس
فيلم ترسيم ساده اي است از زني درگير با مشکل ناتواني جنسي؛ زني که مي‌خواست درحين رابطه جنسي صداي زنگ‌ها را بشنود و توصيه‌هاي دکترش را به کار ببندد. فيلم پر از صحنه‌هاي مستهجن و بدون سانسور بود و همين موضوع نکته منفي اي بود که از ابتدا موج اعتراض‌ها را در پي داشت. بعد از نمايش فيلم، عوامل فيلم و کساني که در آن شرکت داشتند تبديل به مرکز اصلي يک جنگ فرهنگي شدند. نمايش فيلم به خاطر داشتن صحنه‌هاي نامناسب در بسياري از اماکن ممنوع شد.
يکي از بازيگران به نام «هري ريمز» نيز به اتهام بازي کردن در صحنه‌هاي وقيح فيلم تحت پيگرد قانوني قرار گرفت. فيلم در انگليس جزو فيلم‌هاي ممنوعه بود. و بالاخره در سال 2000 اجازه داده شد دي وي دي‌هاي فيلم آن هم فقط در مغازه‌هاي «فروش محصولات جنسي» به فروش برسد. البته اين فيلم تاثير زيادي روي فرهنگ آمريکا داشت.

پرتقال کوکي- 1971- استنلي کوبريک
بازيگران: مالکولم مک داويل، پاتريک مگي، مايکل بيتس

پرتقال کوکي
فيلم پرتقال کوکي

اين فيلم علمي‌ تخيلي، فيلمي ‌طعنه آميز و نمايش دهنده بزهکاري نوجوانان و اقتباسي از رمان آنتوني برگس است. فيلم داستان زندگي نوجواني به نام الکس را روايت مي‌کند که از شدت خشونت‌هاي بي حد و تجاوز به عنف تفنگ به دست مي‌گيرد.... او براي يک آزمايش رفتارگراي داوطلب مي‌شود و از توانايي اش براي رويارويي با شيطان بهره گرفته و به سمت بي پناهان جهان بازگشته و تبديل مي‌شود به يک قرباني براي قربانيان پيشين خودش.
جنجال‌هاي زيادي اين درخصوص اين فيلم و بيشتر از جانب گروه‌هاي مذهبي مطرح شد و دليلش نيز نمايش پرزرق و برق خشونت و مفاهيم جنسي بود. فمنيست‌ها از برخي صحنه‌ها دلخور شدند- مثل صحنه تجاوز جنسي طولاني مدت در فيلم و نشان دادن زنان در صحنه‌هاي مستهجن و استفاده ابزاري از آنان. در بريتانيا به دليل انتقادها از سوي دادگاه‌ها و رسانه‌ها يک سال بعد از نمايش فيلم از دسترس عموم جمع شد و تنها سال 2000 بعد از مرگ کارگردان دوباره به بازار آمد.

شياطين- 1971- کن راسل
بازيگران: اليور ريد و وانزا ردگريو

شياطين
فيلم شياطين

داستان فيلم در شهر لندن و سال 1634 اتفاق مي‌افتد و اقتباس ضعيفي از «شياطين لندن» آلدوس هوکسلي است. موضوع فيلم داستان کشيشي فرانسوي به نام در قرن 17 را روايت مي‌کند و در مورد رابطه‌هاي جنسي اش، مذهب و نظريات سياسي اش که باعث مي‌شود دشمنان زيادي داشته باشد. با تکيه بر اين دعوي‌ها بر ضد وي، راهبه‌ها مراسم ميگساري را در کليسا اجرا مي‌کرده و همين منجر به محکوميت کشيش شد و بالاخره او را زنده زنده به ميخ کشانده و سوزاندند.
اين فيلم هم به خاطر کفرگويي و توهين به مقدسات جنجالي و مورد اعتراض واقع شد. و البته فيلم مسائل مربوط به مميزي در تمام کشورها را مورد بررسي قرار داده بود. فيلم بعد از نمايش موجبات عصبانيت و برانگيخته شدن مسيحيان و برخي از بيننده‌ها را فراهم آورد.

باني و کلايد- 1967- آرتور پن
بازيگران: وانر بيوتي، فاي دوناوي، مايکل جي. پولارد

باني و کلايد
فيلم باني و کلايد

اين فيلم اقتباس ضعيفي از رفتارهاي حقيقي کلايد بارو و باني پارکر در دهه 30 است. باني و کلايد در جستجوي ماجراجويي بودند و با جنايتهاي افسانه‌هاي خود معروف شدند. جوانان جنبش ضدفرهنگي در دهه 60 با اين نوع تمرد و سرکشي و شخصيتهاي سمپاتيک شناخته مي‌شدند. با اين حال به دليل نشان دادن خشونت و بزهکاري دو بازيگر اصلي، اين فيلم هم تاحدودي جنجال در پي داشت. چراکه ترکيبي از ميل جنسي و خشونت، مخلوطي از طنز و آدم کشي به عنوان بي‌حرمتي‌هايي تحسين شده در فيلم نشان داده شد.
حتي بعضي از افراد گفتند آرتور پن فيلم را به عنوان ابراز نارضايتي خودش از مردم و کشورش ساخته است. منتقدان روزنامه‌ها واکنش‌هاي منفي‌اي به فيلم داشتند، اما فيلم توانست تحسين منتقدان را به دست آورده و براي 10 جايزه اسکار نامزد شود.

Baby Doll- 1956- اليا کازان
بازيگران: کارل مالدن، کارول بيکر، الي والاچ
فيلم Baby Doll در مورد دختر 19ساله زيبا و متاهلي است که در رختخواب بچه گانه مي‌خوابد و انگشت شستش را مي‌مکد، اين زماني اتفاق مي‌افتد که شوهرش انتظار مي‌کشد تا او به سن بيست سالگي رسيده تا بتواند به وصالش برسد. درضمن صاحبان فيلم براي جذب بيشتر مخاطب به هر حيله اي توسل جسته و تا حد امکان از صحنه‌هاي تحريک کننده در فيلم استفاده کردند. فيلم بعد از نمايش فورا و به شدت مورد اعتراض واقع شد و به اشاعه فساد محکوم شد. نقدهاي بسيار منفي در مورد فيلم گفته شد؛ تا جايي که 70 درصد از سينماها فيلم را از روي پرده برداشتند. حتي بعضي منتقدان فيلم را در رده فيلمهاي پورنوگرافي قرار دادند.

پيروزي اراده- 1935- لني ريفنشتال
بازيگران: آدولف هيتلر، هرمان گورينگ، ماکس آمان، مارتين بورمان، والتر باخ

پيروزي اراده
فيلم پيروزي اراده

اين فيلم مخوف ترين فيلم جنجالي تمام دوران‌ها ناميده شده و تا چنديدن سال ممنوع بود. فيلم درمورد کنگره حزب نازي در سال 1934 در نورنبرگ است و رهبر نازي‌ها يعني آدولف هيتلر دستور ساختش را داد. او سال 1934 از لني ريفنشتال خواست به افتخار جشن شمشمين سالگرد کنگره حزب نازي در نورنبرگ فيلم را بسازد.
اين فيلم هنوز هم قدرتمند ترين فيلم تبليغاتي است که تاکنون ساخته شده است. بعد از جنگ متفقين مدت چهار سال کارگردان فيلم را به زندان انداختند.

تولد يک ملت- 1915- دي. دبليو. گريفيث
بازيگران: ليليان گيش، مااي مارش، هنري بي.والتال

تولد يک ملت
فيلم تولد يک ملت

اين فيلم نمايش تلويزيوني و يا سينمايي نداشت. فيلم داستان زندگي دو خانواده سفيد پوست را روايت مي‌کند که به خاطر جنگ جهاني دوم از هم جدا شده و دوباره به يکديگر مي‌پيوندند. اين فيلم از نظر نماهاي بيروني، عکاسي در شب، و تصويربرداري‌هاي پانوراميک قابل تحسين است، اما به خاطر تبعيض نژادي عجيب و غريبش به شدت مورد انتقاد و اعتراض واقع شد و نيز نمايش زشت و تبهکارانه سياه پوستان به عنوان انسانهاي حيوان سفت و جاهل و موافق بودن با سيستم برده داري. اين فيلم آشوب‌ها و فتنه‌هاي زيادي به همراه داشت و سالهاي زيادي ممنوع بود. مخالفان دوباره سال 1993 وقتي فيلم به عنوان 100 فيلم برتر آمريکايي در نظر سنجي انتخاب شد، سر به طغيان نهادند.
البته در طول زمان ارزش‌ها نيز تغيير مي‌کنند و موضوعي که قبلا ما را بسيار متعجب مي‌کرد شايد الان ابدا تاثيري رويمان نگذارد. اما اين کارگردانان و فيلم سازان کساني بودند که در مقابل تمام اعتراض‌ها ايستادند تا بتوانند افکار خودشان چه درست چه غلط را براي هميشه زنده نگهدارند.

بيشتر بدانيد : قبل از ديدن بسوزان: 10 فيلم ممنوع معروف تاريخ سينما!

بيشتر بدانيد : 6 فيلم کلاسيک سينما که تماشا کردنشان ممنوع اعلام شد!!

بيشتر بدانيد : 10 فيلم جنجالي که نبايد با همسر يا نامزدتان تماشا کنيد! (قسمت1)

بيشتر بدانيد : 5 فيلمي كه فيلمبرداري آنها که در کشورهاي خارجي جنجال برانگيز شد


/ مريم محبعلي نژاد
منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/155716/جنجال برانگيزترين فيلم‌هاي تاريخ سينما!! (-عکس)
بستن   چاپ