چه خبر - خوردن فستفود، اضطراب را افزايش ميدهد
اضطراب يکي از رايجترين مشکلات رواني است که بر روي افراد تاثير ميگذارد.
براساس گزارش «مديکالديلي»، علاوه بر اين برخي مطالعات اعلام کردند که اجتناب از يکسري مواد خاص و عادتهاي غذايي ممکن است علائم اضطراب را کاهش دهد. در اينجا با برخي از اين غذاها آشنا خواهيد شد.
مصرف منيزيم را افزايش دهيد
مطالعات نشان داده که رژيم غذايي با منيزيم کم اضطراب در موشها را افزايش ميدهد. براي جلوگيري از کمبود منيزيم ميتوانيد سبزيجات و برگها را در رژيم غذايي خود قرار دهيد، منابع ديگر منيزيم بادام، گندم، آوکادو و لوبيا هستند.
شکلات تلخ
شکلات تلخ حاوي آنتياکسيدانهايي است که ميتواند عملکرد مغز را بهبود بخشد. بسياري از مطالعات نشان ميدهند که شکلات تلخ به طور قابل ملاحظهاي ميزان سرتونين را افزايش داده و موجب کاهش هورمونهاي استرس ميشود.
هرگز وعدههاي غذايي خود را کم نکنيد
نخوردن صبحانه و دير غذا خوردن فشار خون را کاهش داده و در نهايت منجر به افزايش استرس ميشود.
در طول روز آب مصرف کنيد
کمآبي به تنهايي عامل ايجاد اضطراب نيست اما ميتواند استرس را افزايش دهد. بنابراين بايد در طول روز به ميزان کافي آب مصرف کنيد.
به غذاهاي فستفوت "نه" بگوييد
مطالعات سال 2017 نشان داده که مصرف غذاهاي فستفود به طور قابل ملاحظهاي احساس افسردگي را افزايش ميدهد. چنين غذاهايي داراي سطوح بالايي از چربي اشباعشده، چربيهاي ترانس و اسيدهاي چرب امگا 6 هستند.
به قند يا کافئين وابسته نباشيد
تحقيقات نشان داده که کودکان بيشتر تحت تاثير مصرف شکر زياد هستند و بنابراين بيشتر در معرض خطر ابتلا به اضطراب و افسردگي قرار ميگيرند. از طرفي مصرف زياد کافئين نيز ميتواند خواب را مختل کرده و در نتيجه ضربان قلب و فشار خون را افزايش دهد.
منبع: farsnews.com