تاثير سير و پياز بر پيشگيري از سرطان روده بزرگ
دوشنبه 12 فروردين 1398 - 9:04:51 AM
چه خبر - پيشگيري از سرطان روده بزرگ با سر و پياز

پياز و سير پاي ثابت و ضروري پخت و پز‌هاي هندي هستند. پياز و سير به خانواده‌ي آليوم تعلق دارند. طبق مطالعه‌اي جديد، مصرف سبزيجات آليوم، ريسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش مي‌دهد. سرطان روده بزرگ يا کولورکتال، نوعي از سرطان است که روده‌ي بزرگ را مبتلا مي‌کند و دومين عامل مرگ ناشي از سرطان در زنان و سومين عامل مرگ ناشي از سرطان در مردان است.

بيشتر بدانيد : مشخصات افرادي که به سرطان روده بزرگ مبتلا مي شوند

بيشتر بدانيد : نشانه هاي اوليه سرطان روده بزرگ که بايد بدانيد

سير و پياز بخوريد تا سرطان روده بزرگ نگيريد

سير و پياز

دانشمندان از اين تحقيق دريافتند افراد بزرگسالي که مقدار زيادي سبزيجات آليوم مصرف مي‌کردند، 79 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ قرار داشتند. به گفته‌ي دانشمندان، هر چه مقدار مصرف سبزيجات آليوم بيشتر باشد، محافظت در برابر سرطان نيز بيشتر است.
يافته‌هاي اخير تائيدي بر توصيه‌هاي قبلي مبني بر پيشگيري از سرطان روده بزرگ بواسطه‌ي اصلاح سبک زندگي هستند که البته نياز به پژوهش‌ها و اکتشافات بيشتري دارد. در اين مطالعه 833 بيمار دچار سرطان روده بزرگ و 833 نفر سالم با توجه به سن و جنسيت و منطقه‌ي زندگي‌شان مورد بررسي قرار گرفتند. اين افراد پرسشنامه‌هايي را از طريق مصاحبه‌ي رودررو پُر کردند. اطلاعات تغذيه‌اي مربوط به مصرف آليوم نيز جمع آوري شده بود.
شما مي‌توانيد براي کاهش ريسک سرطان روده بزرگ، به طور مرتب سير و پياز مصرف کنيد. پياز و سير فوايد ديگري نيز دارد:
خاصيت ضد باکتري و ضد قارچي سير و پياز کمک مي‌کند با عفونت‌ها مبارزه کنيد.
مصرف سير و پياز مي‌تواند ريسک ساير سرطان‌ها مانند سرطان ريه و سينه و مري را نيز کاهش بدهد.
مصرف سير و پياز ريسک بيماري‌هاي قلبي و عروقي را پايين مي‌آورد.
مصرف سير و پياز گوارش را بهبود مي‌دهد.

بيشتر بدانيد : سير را خام بخوريم يا پخته؟

بيشتر بدانيد : اگر هر روز يک پياز خام بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟


گردآوري : گروه سلامت سيمرغ
منبع:bartarinha.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/155639/تاثير سير و پياز بر پيشگيري از سرطان روده بزرگ
بستن   چاپ