کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها
جمعه 9 فروردين 1398 - 3:13:44 PM
چه خبر - خوراکي هاي ضد التهاب

التهاب به صورت حاد يا مزمن در بدن بروز مي‌کند و براي پيشگيري از آن و ممانعت از بروز مشکلات جدي تر بايد عوامل آن را شناخت و با آنها مقابله کرد، چون اين التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بيماري‌هايي مانند ديابت، بيماري‌هاي قلبي، آلزايمر، آرتروز و غيره قرار مي‌دهد.
براي کاهش روند التهاب در بدن سعي کنيد مواد غذايي از قبيل کربوهيدرات‌هاي تصفيه شده مانند نان سفيد يا شيريني را از رژيم غذايي خود حذف کنيد. چيپس و ديگر مواد سرخ شده، نوشابه و ديگر نوشيدني‌هاي شيرين شده با شکر، گوشت قرمز و گوشت‌هاي فرآوري شده، مارگارين و غيره نيز در اين دسته قرار مي‌گيرند. مواد غذايي ناسالم به افزايش وزن که خود عامل خطر افزايش التهاب در بدن است، کمک مي‌کند.

Foods That Cause Inflammation.jpeg

محققان دانشکده پزشکي هاروارد عنوان مي‌کنند گنجاندن مواد خوراکي ضدالتهابي در رژيم غذايي مي‌تواند موجب کاهش ريسک ابتلاء به برخي بيماري‌ها شود.
محققان گنجاندن مواد خوراکي زير را در يک رژيم غذايي ضدالتهابي توصيه مي‌کنند:
-گوجه فرنگي
- روغن زيتون.
- مغزيجات آجيلي.
- ماهي‌هاي چرب نظير سالمون و تون.
- سبزيجات پهن برگ نظير اسفناج و کلم پيچ.

بيشتر بدانيد : کاهش التهاب در بدن, فقط با 20 دقيقه پياده روي روزانه

بيشتر بدانيد : رژيم غذايي ضدالتهاب چرا برايمان مهم است؟ ما به شما مي گوييم

بيشتر بدانيد : طبيعي‌ترين داروي ضدالتهاب را بشناسيد

بيشتر بدانيد : کاهش درد بيماري هاي التهابي با اين نوشيدني ها


گردآوري : گروه سلامت سيمرغ
منبع: mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/155533/کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها
بستن   چاپ