رابطه با خانواده همسر، چگونه رابطه بهتري داشته باشيم؟
پنجشنبه 8 فروردين 1398 - 12:04:23 PM
چه خبر - چگونه رابطه بهتري با خانواده همسر داشته باشيم؟

آماري که مربوط به سال 2013 است نشان مي‌دهد 11 درصد از زوج‌هايي که از هم جدا شده بودند، علت جدايي خود را مشکلاتي در ارتباط با خانواده‌ي همسران خود مي‌دانستند. هر چند اين رقم بالا به نظر نمي‌رسد، اما هشداردهنده است، زيرا يک زندگي مشترک هرگز نبايد به دليل مشکلاتي مربوط به خارج از رابطه نابود شود.
به طور کل در زندگي هيچ رابطه‌اي با تنش و بگومگو‌هاي زياد خوشايند نيست و ما به عنوان انسان براي بقا و ادامه‌ي حيات خود نياز داريم روابطي سالم، شاداب و انگيزه بخش با ديگران داشته باشيم. ما دوست داريم بابت کار‌هاي خوب و جالبي که در زندگي انجام مي‌دهيم در خاطر ديگران بمانيم، و خاطرات بد و آزاردهنده از خود در ذهن ديگران به جا نگذاريم. يکي از راه‌هايي که کمک‌مان مي‌کند خاطرات ما در ذهن ديگران مثبت باشد نه منفي، اين است که روابط کدر و نامطلبوبي که وجود دارند را در صورت امکان بهبود بدهيم و دوباره بسازيم. اگر رابطه‌ي شما با خانواده‌ي همسرتان سالم و خوب نيست و همين مسئله شما را در زندگي دونفره‌تان به دردسر انداخته است، توصيه‌هايي براي‌تان داريم تا اين رابطه را بهبود بدهيد.

بيشتر بدانيد : 10 توصيه معروفترين مشاوران دنيا براى ارتباط با خانواده همسر؟؟

اول بايد بدانيد که رابطه‌ شما با خانواده‌ همسرتان چه تاثيري بر زندگي زناشويي‌تان مي‌گذارد

ممکن است همسرتان بابت اين موضوع که شما به اندازه‌ي کافي به خانواده‌اش احترام نمي‌گذاريد آزرده و دلخور بشود. دورهمي‌هاي خانوادگي و اوقاتي که بايد معمولا در جمع خانواده‌ها سپري شوند به دليل رابطه‌ي ضعيف شما با خانواده‌ي همسرتان پرتنش و يا حتي نابود مي‌شود.. بچه‌ها نيز از اين مشکل ارتباطي تاثير مي‌گيرند و دچار احساسات منفي مي‌شوند.. رنجش‌ها و کدورت‌هاي به وجود آمده باعث سوء تفاهم در ارتباط‌ها مي‌شوند.

چگونه روابط خود با خانواده‌ي همسرتان را بهبود بدهيد؟به خودتان اجازه بدهيد تا ببخشيد و بگذريد

نگه داشتن احساس خشم و رنجش در دل فقط به شما آسيب مي‌زند و تاثيري روي طرف مقابل‌تان ندارد. پس خودتان را از درد و کينه رها کنيد و تمرکز و توجه‌تان را معطوف چيز‌هايي کنيد که در زندگي ارزش و اهميت خيلي بيشتري دارند.. به جاي اينکه در لاک دفاعي خود فرو برويد سعي کنيد موقعيت آن‌ها را درک کنيد و احساسات خودتان را ارزيابي کنيد. البته اين طبيعي است وقتي که ناراحت و دلخوريد، ارتباط تان نيز متاثر شود. اما پيش از هر گونه گفتگو و برخوردي به خودتان يادآوري کنيد که هميشه آرام و خونسرد باشيد و قبل از جواب دادن، چند لحظه‌اي مکث کنيد و به پردازش آنچه مي‌خواهيد بگوييد بپردازيد.

تصميم بگيريد هر آنچه را که در گذشته روي داده پشت سرتان قرار دهيد

هر چه که در گذشته گفته شده و انجام شده متعلق به همان زمان است و نبايد ديگر در موردشان بحث کنيد و اجازه دهيد يک بار ديگر هم شما را آزرده کنند. اين کار کمک‌تان مي‌کند درد‌هايي که داريد التيام پيدا کرده و احساس کنيد از آن موضوع رها و سبُک شده‌ايد و ديگر اين احتمال وجود ندارد که دوباره از آن‌ها متاثر شويد.

از موقعيت‌ها و فرصت‌هاي مناسب براي بهبود روابط و ساختن خاطرات خوش استفاده کنيد

فرصت‌هاي جديد کمک‌تان مي‌کنند خاطرات بد گذشته را کمرنگ‌تر کنيد. براي نمونه دعوت از خانواده‌ي همسر براي يک دورهمي کوچک مي‌تواند خيلي موثرتر از کار‌هاي بزرگ‌تري، مثلا تهيه‌ هديه‌هاي آنچناني باشد. يا اينکه مي‌توانيد در بعضي از تصميم گيري‌ها نظر آن‌ها را نيز جويا شويد و با اين کار احترام خود را نسبت به آن‌ها نشان دهيد.
همه‌ي ما در زندگي گاهي در روابط خود دچار کدورت‌هايي مي‌شويم، اما به اين معني نيست که اين کدورت‌ها و اختلاف‌ها حل نشدني‌اند. اگر راه‌هاي ارتباطي را باز بگذاريد و احساس همدلي‌تان را هميشه زنده نگه داريد، بسياري از ناراحتي‌ها را از بين مي‌بريد و مي‌توانيد روابطي سالم و بانشاط برقرار کنيد که هم خودتان لذت ببريد و هم همسر و فرزندان‌تان خوشحال و راضي باشند.

بيشتر بدانيد : خانواده همسرم را چگونه به خودم علاقه مند کنم؟

بيشتر بدانيد : قوانين کلي درمورد نحوه رفتار با خانواده همسر!

بيشتر بدانيد : چگونه با خانواده همسرمان صميمي باشيم؟

بيشتر بدانيد : روش هاي جلوگيري از دخالت خانواده همسر در زندگي زناشويي!

بيشتر بدانيد : چطور با خانواده همسرم کنار بيايم؟


منبع : زندگي ايده آل

http://www.CheKhabar.ir/News/155470/رابطه با خانواده همسر، چگونه رابطه بهتري داشته باشيم؟
بستن   چاپ