چه خبر - تسکين آلرژي با مواد غذايي
اجتناب از محرک هاي آلرژي بهترين راه براي مقابله با علائم آلرژي است اما رعايت کردن يک رژيم غذايي مناسب و متعادل نيز راهي براي تسکين اين علائم محسوب مي شود.
تحقيقات نشان داده است که برخي غذاها براي مبارزه با علائم آلرژي، کنترل التهاب، گشاد شدن راه هاي هوايي و ارائه برخي تسکين ها مفيد است.
بيشتر بدانيد : درمان طبيعي آلرژي بهاري و تابستان با 15 خوراکي
کاهش علايم آلرژي با منيزيم: اين ماده معدني به گشودگي راه هاي هوايي شما کمک مي کند. دريافت روزانه 200 ميلي گرم از آن از طريق مکمل ها يا غذاهاي غني از منيزيم ماند اسفناج، کلم بروکلي و بذرهاي گلکلم مفيد است.
کاهش علايم آلرژي با پروبيوتيک ها: نشان داده شده است غذاهاي تخميرشده مانند کفير به تخفيف علائم آلرژي کمک مي کنند. از بين مواد غذايي شناخته شده، ماست حاوي بيشترين مقدار پروبيوتيک است. سيب، موز، توت، کشمش، انواع سبزي، پياز، سير، تره فرنگي، عدس، نخود، لوبيا، ذرت، بادام، عسل و چاي سبز نيز حاوي اين باکتري هستند.
کاهش علايم آلرژي با اسيدهاي چرب امگا 3: ماهي ها غني از اسيدهاي چرب امگا 3 هستند که نشان داده شده اثرات ضد التهابي دارند و به تسکين آلرژي کمک مي کنند. گردو نيز همين خاصيت ماهي را دارد.
کاهش علايم آلرژي با ويتامين ث: اين ويتامين ممکن است به بهبود گرفتگي و آبريزش بيني، خارش چشم هاي ناشي از آلرژي فصلي هم کمک کند. هنگامي که شما به آلرژي مبتلا هستيد، ميزان هيستامين بدن تان بالا است. ويتامين ث موجود در مرکباتي مانند پرتقال، گوجه فرنگي و نخود مي تواند به کاهش آزادي هيستامين کمک کند و باعث فروکش سريع تر آلرژي شما شود.
کاهش علايم آلرژي با بيوفلاوونوئيدها: در کلم بروکسل، سير و چاي سبز وجود دارد. اين آنتي اکسيدان هاي گياهي، به کاهش ميزان توليد هيستامين در بدن شما کمک مي کنند.
کاهش علايم آلرژي با کوئرستين: اين ماده مغذي که يک فلاوونوئيد آنتياکسيدان است، که با اثرات ضد التهابي اش به مهار بخشي از دستگاه ايمني شما که باعث آلرژي مي شود، کمک مي کند و ميزان توليد هيستامين را کاهش مي دهد. اين ماده در سيب، پياز، جوي دو سر و مريم گلي يافت مي شود.
بيشتر بدانيد : آلرژي يا حساسيت چيست؟
بيشتر بدانيد : مبتلايان به آلرژي چه غذاهايي بخورند و چه غذاهايي نخورند؟
منبع :iec.behdasht.gov.ir