بهترين روش انتخاب و نگهداري از پياز
جمعه 2 فروردين 1398 - 4:15:00 PM
چه خبر - چگونه از پياز نگهداري کنيم؟چگونگي انتخاب و تهيه پيازها به نوع پياز و خواص آن و همچنين تفاوت‎‏هاي زيادي مثل خاصيت آنتي‌اکسيداني و ضد سرطاني آن بستگي دارد.
پيازهايي را انتخاب کنيد که تميز هستند و شکل خوبي دارند و هيچ‌ گونه شيار يا شکافي روي آن ها نباشد و پوست‌شان ترد و خشک باشد.
آن هايي را که جوانه زده‌اند يا نشانه‌هايي از کپک دارند، انتخاب نکنيد.
همچنين پيازهاي درجه 2 را که لکه‌هايي صاف دارند و گردن آن ها مرطوب و داراي لکه‌هاي سياهي است انتخاب نکنيد چون نشانه فاسد شدن هستند.
مدت زمان ذخيره‌سازي پيازها به نوع آن ها بستگي دارد. آن‌هايي که خيلي بدبو هستند مثل پياز زرد را مي‌توان مدت بيشتري نسبت به نوع شيرين آن مثل پياز سفيد نگهداري کرد.
همه پيازها را بايد جدا از سيب‎ زميني نگهداري کرد، چون آن ها رطوبت و گاز اتيلن راکه باعث فساد پيازها مي‌شودبه خود جذب مي‌کنند باقي مانده پياز خرد شده را بايد در يک کيسه پلاستيکي يا يک ظرف دردار نگهداري کنيد و بايد تا يکي دو روز آينده استفاده شوند، چون پيازها اکسيد مي‌شوند و مواد غذايي خود را به سرعت از دست مي‌دهند.
پياز پخته در يک ظرف کيپ، بهتر مزه خود را حفظ مي‌کند و مي‌توان آن را تا چند روز نگهداري کرد. هرگز پياز را در يک ظرف فلزي نگهداري نکنيد چون اين کار باعث تغيير رنگ آن مي‌شود.
مي‌توان پياز پوست گرفته و خرد شده را فريز کرد ولي اين کار باعث مي‌شود بعضي از طعم‌هاي خود را از دست بدهد.

بيشتر بدانيد : نکاتي مهم در خريد و نگهداري يار هميشگي غذاهاي ايراني

بيشتر بدانيد : کاربرد انواع پياز در آشپزي، از پياز زرد تا پياز سفيد و قرمز

بيشتر بدانيد : پياز شکم پر سوخاري، پيش غذاي آسان و خوشمزه تابستاني + فيلم آموزشي


منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/155259/بهترين روش انتخاب و نگهداري از پياز
بستن   چاپ