چه خبر - گراتن مرغ
گراتن مرغ را با اين دستور بي نقص، خوشمزه درست کنيد.
مواد لازم براي تهيه گراتن مرغ
کره ذوب شده : 3 قاشق غذاخوري
پياز نگيني خرد شده : 1 عدد
مرغ پخته ريز شده : 4 فنجان
شير : 2 ليوان
خامه : نصف فنجان
پنير چدار : 2 فنجان
پيازچه خرد شده : 1 فنجان
پنير پيتزا رنده شده : 1 فنجان
نمک، فلفل و ادويه : به مقدار لازم
فلفل دلمه اي رنگي خرد شده : 2 فنجان
نان لواش يا نان پيتا : 10 عدد
بيشتر بدانيد : گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني
طرز تهيه گراتن مرغ
فر را روي 400 درجه فارنهايت بگذاريد.
پياز نگيني را تفت دهيد.
پيازچه هاي سبز خرد شده را به پيازها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهيد.
مرغ هاي پخته شده را ريش ريش کرده و به مخلوط پياز و پيازچه اضافه کنيد.
1 ليوان شير، نمک، فلفل و ادويه را اضافه کنيد.
1 فنجان فلفل دلمه اي هاي پخته شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهيد.
کره را درون تابه اي تفت داده و آرد را به آن اضافه کنيد.
کم کم 1 ليوان ديگر شير را اضافه کرده و هم بزنيد.
نمک و فلفل را اضافه کنيد.
نصف فنجان خامه را اضافه کرده و مخلوط کنيد.
پنير چدار رنده شده را اضافه کنيد.
باقيمانده فلفل دلمه اي پخته شده را اضافه کنيد.
نان لواش يا نان پيتا را روي تخته آشپزي قرار داده و مقدار از مخلوط مرغ و پنير چدار رنده شده را درون آن قرار داده و نان را بپيچانيد.
نان هاي پيچيده شده را درون ظرف قرار داده و سس را روي آن ها بريزيد.
روي سس ها باقيمانده پنير پيتزا رنده شده بريزيد.
بيشتر بدانيد : گراتن ماکاروني
بيشتر بدانيد : گراتن سيب زميني و پنير
بيشتر بدانيد : سوفله و گراتن چه تفاوتي با هم دارند؟
بيشتر بدانيد : گراتن اسفناج و پاستا
منبع: سيمرغ