چه خبر -
مواد لازم :
شکلات (شيرين نشده، خرد شده) 90 گرم
خرده شکلات (کمي شيرين، جدا) 2 فنجان
کره (بدون نمک، چهارگوش خرد شده) 8 قاشق سوپخوري
تخم مرغ تخم مرغ 3 عدد بزرگ
شکر 1 فنجان + 2 قاشق سوپخوري
پودر قهوه فوري 2 قاشق چايخوري
بکينگ پودر 1/3 قاشق چايخوري
نمک 1/4 قاشق چايخوري
آرد 3/4 فنجان
بيشتر بدانيد : قطاب خانگي شيريني مخصوص عيد
طرز تهيه :
فر را با دماي 350 درجه فارنهايت (177 درجه سانتي گراد) داغ کنيد.
در يک قابلمه دو جداره (يک قابلمه کوچک روي يک قابلمه بزرگتر آب در حال جوشيدن) شکلات شيرين نشده، 1 فنجان خرده شکلات و کره را اضافه کنيد و هم بزنيد تا آب شوند. ظرف محتوي شکلات را برداريد و کنار بگذاريد.
با يک همزن تخم مرغ ها، شکر و دانه قهوه فوري را 3 دقيقه با سرعت بالا بزنيد تا غليظ شوند و وقتي همزن را بلند مي کنيد نوارهايي از آن آويزان شوند.
مخلوط شکلات را آهسته اضافه کنيد و بزنيد تا مخلوط شوند.
همزن را خاموش کنيد. آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس بکينگ پودر و نمک را اضافه کنيد و فقط آنقدر هم بزنيد که مخلوط شوند. 1 فنجان خرده شکلات باقيمانده را اضافه کنيد و هم بزنيد.
يک قاشق سوپخوري پر از مخلوط را به فاصله ي 5 سانتي متر از هم روي يک سيني فر که با کاغذ روغني پوشانده ايد بريزيد.
شيريني ها را 10 تا 12 دقيقه تا زماني که ترک بخورند و پف کنند در فر بپزيد. سيني شيريني را از فر بيرون بياوريد و بگذاريد شيريني ها 1 دقيقه در سيني فر خنک شوند سپس آنها را روي يک توري خنک کننده قرار دهيد.
نکته:
خمير نسبت به خمير معمولي شيريني شل تر خواهد بود. اگر مي خواهيد چند سري شيريني درست کنيد خمير را در يخچال نگهداري کنيد.
زماني که شک داريد شيريني را کمتر از زمان لازم بپزيد چون وقتي داخل سيني مي مانند تا خنک شوند به پخته شدن ادامه مي دهند.
منبع : sooran.com