طرز تهيه شيريني شکلاتي براي نوروز
پنجشنبه 9 اسفند 1397 - 12:18:54 PM
چه خبر -

مواد لازم :

شکلات (شيرين نشده، خرد شده) 90 گرم
خرده شکلات (کمي شيرين، جدا) 2 فنجان
کره (بدون نمک، چهارگوش خرد شده) 8 قاشق سوپخوري
تخم مرغ تخم مرغ 3 عدد بزرگ
شکر 1 فنجان + 2 قاشق سوپخوري
پودر قهوه فوري 2 قاشق چايخوري
بکينگ پودر 1/3 قاشق چايخوري
نمک 1/4 قاشق چايخوري
آرد 3/4 فنجان

بيشتر بدانيد : قطاب خانگي شيريني مخصوص عيد

طرز تهيه :
فر را با دماي 350 درجه فارنهايت (177 درجه سانتي گراد) داغ کنيد.
در يک قابلمه دو جداره (يک قابلمه کوچک روي يک قابلمه بزرگتر آب در حال جوشيدن) شکلات شيرين نشده، 1 فنجان خرده شکلات و کره را اضافه کنيد و هم بزنيد تا آب شوند. ظرف محتوي شکلات را برداريد و کنار بگذاريد.
با يک همزن تخم مرغ ها، شکر و دانه قهوه فوري را 3 دقيقه با سرعت بالا بزنيد تا غليظ شوند و وقتي همزن را بلند مي کنيد نوارهايي از آن آويزان شوند.

shi01.jpg

مخلوط شکلات را آهسته اضافه کنيد و بزنيد تا مخلوط شوند.

shi02.jpg

همزن را خاموش کنيد. آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس بکينگ پودر و نمک را اضافه کنيد و فقط آنقدر هم بزنيد که مخلوط شوند. 1 فنجان خرده شکلات باقيمانده را اضافه کنيد و هم بزنيد.

shi03.jpg

يک قاشق سوپخوري پر از مخلوط را به فاصله ي 5 سانتي متر از هم روي يک سيني فر که با کاغذ روغني پوشانده ايد بريزيد.

shi04.jpg

شيريني ها را 10 تا 12 دقيقه تا زماني که ترک بخورند و پف کنند در فر بپزيد. سيني شيريني را از فر بيرون بياوريد و بگذاريد شيريني ها 1 دقيقه در سيني فر خنک شوند سپس آنها را روي يک توري خنک کننده قرار دهيد.

shi06.jpg

نکته:
خمير نسبت به خمير معمولي شيريني شل تر خواهد بود. اگر مي خواهيد چند سري شيريني درست کنيد خمير را در يخچال نگهداري کنيد.

shi05.jpg

زماني که شک داريد شيريني را کمتر از زمان لازم بپزيد چون وقتي داخل سيني مي مانند تا خنک شوند به پخته شدن ادامه مي دهند.

shi07.jpg


منبع : sooran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/154210/طرز تهيه شيريني شکلاتي براي نوروز
بستن   چاپ