چه خبر - خورش سيب و آلومواد لازم براي تهيه خورش سيب و آلو
گوشت : 500-300گرم
سيب قرمز پوست کنده و قطعه شده : 4عدد
پياز سرخ شده : 3تا4 قاشق غذاخوري
روغن : به ميزان لازم
زعفران ساييده : به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي : يک قاشق غذاخوري
آلوي خيس کرده : حدود 10-7عدد
شکر، نمک و فلفل: کمي
آب : به ميزان لازم
بيشتر بدانيد : خورش شويد، خوشمزه ترين غذاي شمال ايران
طرز تهيه خورش سيب و آلو
ابتدا پياز سرخ شده را در قابلمه بريزيد و کمي روغن به آن اضافه کنيد.
گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده ايد، به پياز اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
بعد از 5 تا 10 دقيقه کمي آب اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت پخته شود.
در ماهيتابه اي مناسب کمي روغن اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد.
سپس سيب ها را که به قطعات دلخواه برش زده ايد، به ماهيتابه اضافه کنيد و بگذاريد هر دو روي آن کمي طلايي شود.
ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد. بعد از اطمينان از پخت گوشت به آرامي سيب ها را به قابلمه اضافه کنيد و به دلخواه کمي شکر، نمک و فلفل به غذا بيفزاييد .
آلوهاي خيس شده را به خورش اضافه کنيد.
زعفران ساييده و رب گوجه را بيفزاييد و اجازه دهيد تا خورش روي حرارت ملايم جا بيفتد. اين خورش را همراه برنج سرو کنيد
بيشتر بدانيد : طرز تهيه 4 خورش بهاري
بيشتر بدانيد : خورش کنگر را با يک دستور کاملا متفاوت و خوش طعم درست کنيد!!!
بيشتر بدانيد : خورش به اصفهاني
بيشتر بدانيد : خورش نازخاتون
منبع : jamejamonline.ir