چه خبر - پاستا با مرغ و سس آلفردو، يک پيش غذاي خوش طعم و خوشمزهمواد لازم براي پاستا با مرغ و سس آلفردو
پاستا : 500 گرم
كره : نيم پيمانه
سينه مرغ : 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
جعفري : اندكي براي تزئين
نمك و فلفل : به مقدار لازم
بيشتر بدانيد : پاستا فتوچيني با سس قارچ، يک پاستاي خوش طعم خانگي
طرز تهيه پاستا با مرغ و سس آلفردو
در يك ظرف آب 5 پيمانه آب بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. وقتي آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنيد. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنيد.
در ظرف را باز بگذاريد و گرنه پاستاها خمير ميشوند. بگذاريد تا پاستاها بپزند. در اين مدت يكي دو بار مخلوط را هم بزنيد.
همزمان با ريختن پاستاها درون آب، در تابهاي ديگر كره را آب كنيد و مرغ را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بيافزاييد و بگذاريد با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگيرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشي كنيد و در ظرفي كه از قبل كمي گرم كردهايد بكشيد و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنيد.
بيشتر بدانيد : پاستا پياز، يک غذاي گياهي خوش طعم
درست كردن سس آلفردو بسيار راحت است و زمان زيادي نميبرد. حداكثر زمان پخت آن 10 دقيقه است.
مواد لازم براي تهيه سس آلفردو
كره: يك چهارم پيمانه
خامه : يك پيمانه
سير : يك حبه (خرد شده)
پنير پارمزان رنده شده : يك پيمانه و نيم
جعفري تازه : يك چهارم پيمانه (ريز شده)
طرز تهيه سس آلفردو
كره را در تابه متوسط آب كنيد. يادتان باشد حرارت اجاق بايد ملايم باشد. خامه را به كره اضافه كنيد و بگذاريد مخلوط براي پنج دقيقه قل بخورد. بعد جعفري، سير و پنير را اضافه كنيد و مرتب و سريع مخلوط را به هم بزنيد و از روي حرارت آن را برداريد.
بيشتر بدانيد : طرز تهيه پاستاي سبزيجات
بيشتر بدانيد : پاستاي گياهي مخصوص گياهخوران
بيشتر بدانيد : با خوردن اين پاستا، انگشت هايتان را هم مي خوريد!!!
منبع:ircook.com