فعلا گوشي مجهز به شبکه 5G نخريد!
شنبه 1 دي 1397 - 10:16:29 PM
چه خبر - فعلا گوشي مجهز به شبکه 5G نخريد!

با توجه به افزايش روزافزون محبوبيت فناوري‌هاي نوين و گسترش تلاش و فعاليت‌ شرکت‌هاي مختلف تکنولوژي و اپراتورهاي بين المللي براي برقراري و توسعه زيرساخت‌هاي لازم براي فناوري نسل پنجم اينترنت 5G، مي‌توان گفت که يک ماراتن و رقابت تنگاتنگي ميان اين غول‌هاي تکنولوژي درگرفته است و هر يک از آن‌ها در تلاشند نخستين اپراتور و شرکت مخابراتي باشند که امکان دسترسي و بهره‌برداري از جديدترين نسل از اينترنت 5G را در اختيار کاربرانشان قرار مي دهند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه 5G، استانداردهاي پيشنهادي براي نسل جديد ارتباطات سيار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلي ارائه مي‌شود.

اما حالا به تازگي کارشناسان و تحليلگران فعال در حوزه فناوري و ارتباطات خطاب به کاربرانشان اعلام کرده اند با وجود اينکه شرکت هاي توليدکننده موبايل اين روزها به شدت بر روي توليد و عرضه گوشي هاي هوشمند مجهز به فناوري شبکه اينترنت 5G تمرکز کرده اند، کاربران فعلا براي خريداري اين محصولات دست نگه دارند و بالافاصله بعد از رونمايي نخستين گوشي هوشمند مجهز به اين فناوري به خريداري و تهيه آن اقدام نکنند.

آنها در تشريح علت اين توصيه چنين خاطرنشان کردند که زيرساخت هاي لازم براي توسعه و برقراري فناوري شبکه نسل پنجم اينترنت ( 5G ) هنوز به صورت کامل در تمامي کشورها راه اندازي و توسعه داده نشده است و در صورتي که کاربران گوشي هوشمند مجهز به اين فناوري را تهيه و خريداري کنند، قادر نخواهند بود در کشور محل سکونت خود از قابليت هاي آن بهره مند شوند.

يکي ديگر از دلايلي که به طور کلي بر روي پروژه برقراري اينترنت 5G سايه شک و ترديد انداخته است، احتمال تاثيرات منفي آن بر روي وضعيت سلامت جسمي بشر، حيوانات و محيط زيست است که دانشمندان و پژوهشگران فعال در اين حوزه از آنها سخن گفته و از دولت هاي پيشگام در جهان درخواست کرده اند که به مقابله با تلاش اپراتورها و شرکت هاي مخابراتي براي برقراري اينترنت 5Gبپردازند.

در اين گزارش و درخواست بلندبالا آنها عنوان کرده بودند که توسعه نسل پنجم اينترنت همراه مي تواند خطراتي همچون افزايش رشد و تکثير سلولي، افزايش احتمال ابتلا به سرطان، آسيب هاي ژنتيکي، تغييرات منفي در سيستم توليدمثل، اختلالات يادگيري و مشکلات ذهني، اختلالات عصبي و مغزي و همچنين تاثيرات منفي بر محيط زيست ايجاد کند.

بر اساس گزارش وب سايت android Authority، همچنين کارشناسان ديگري نيز پيشتر گفته بودند که هنوز به نظر مي رسد که زيرساخت هاي لازم براي برقراري همگاني و عرضه عمومي آن در بسياري از کشورهاي جهان با کندي روبرو شده است و روند پرسرعت و صعودي نخواهد داشت. پيش بيني کرده اند که با توجه به روند پيشرفت راه اندازي و برقراري زيرساخت‌هاي لازم براي توسعه اينترنت 5G در جهان، به نظر نمي رسد که نسل پنجم اينترنت همراه به اين زودي در دسترس کاربران قرار بگيرد. آنها همچنين برآورد کرده‌اند که حتي در صورت معرفي زودهنگام گوشي‌هاي مجهز به پشتيباني از فناوري نسل پنجم اينترنت، اين گوشي‌ها تا زماني که زيرساخت هاي لازم براي اتصال به شبکه مذکور در کشورهاي محل سکونت کاربران فراهم و آماده سازي نشوند، قابل استفاده نخواهد بود.

اوايل سال 2012 ميلادي بود که اتحاديه بين‌المللي مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌اي را براي توسعه تيم ارتباطات بين‌المللي موبايلي (IMT) براي افق 2020 و فراي آن (IMT-2020) آغاز کرد. در نتيجه رسما يک مسابقه جهاني براي تعيين نسل پنجم شبکه موبايل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگي ميان اپراتورهاي اينترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستيم که هر يک بدنبال برقراري و راه‌اندازي نسل جديد و پرسرعت اينترنت 5G در کشورهاي مختلفي همچون کره جنوبي، ژاپن، چين، ايالات متحده آمريکا، استراليا و غيره هستند و از توانايي‌ها و برنامه‌هاي خود در اين زمينه رونمايي مي‌کنند.

شورهاي بسياري در سراسر جهان از جمله ايالات متحده آمريکا، کانادا، استراليا، چين، کره جنوبي، ژاپن و بسياري از کشورهاي اروپايي و غيره با همکاري بزرگترين اپراتورهاي جهان در حال برقراري نسل پنجم اينترنت همراه 5G هستند و در اين زمينه فعاليت‌هاي گسترده‌اي را انجام داده‌اند.

بسياري از بزرگترين شرکت‌هاي مخابراتي و اپراتورهاي فعال در جهان نظير نوکيا، اريکسون، هواوي، ال جي، اسپرينت و غيره به شدت در حال رقابت براي راه‌اندازي نخستين شبکه اتصال به اينترنت نسل پنجم 5G هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه 5G، استانداردهاي پيشنهادي براي نسل جديد ارتباطات سيار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلي ارائه مي‌شود.

منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/148422/فعلا گوشي مجهز به شبکه 5G نخريد!
بستن   چاپ