چه خبر - بهترين خوراکي ها براي تقويت سيستم ايمني بدن در پاييز و زمستان
با سردشدن هوا براي گرمشدن به غذاهايي مانند ماکاراني و پنير يا سوپ خامه پناه نبريد. درعوض غذاهايي بخوريد که براي فصل سرما عالي هستند. غذاهاي سالم و مفيدي که سرشار از مواد مغذي و آنتياکسيدان هستند. اين غذاها باعث تقويت سيستمايمني شما ميشوند و شما را در برابر هواي سرد محفوظ ميکنند.در ادامه با غذاهاي مناسب فصل سرد آشنا ميشويد.همچنين نکاتي را در مورد آمادهکردن اين غذاها به مغذيترين شکل ممکن ياد ميگيريد.
مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال: جو دوسر
آغاز فصل سرد بهترين زماني است که به سراغ جو دوسر برويد. جو دوسر يکي از بهترين غذاهاي مناسب فصل سرد و يکي از غلات کامل است. بنابراين با يک کاسه از اين غذا هم گرسنگيتان برطرف ميشود، هم فيبر زيادي به بدن خود وارد ميکنيد. علاوه بر اين جو دوسر يکي از منابع خوب پروتئين گياهي هم هست. خواص جو دوسر تنها به اين موارد محدود نميشود.
مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال : کلم بروکسل
خوردن اين کلمهاي کوچک به شما کمک ميکند در زمستان کمتر سرما بخوريد. کلم بروکسل يکي از منابع سرشار از فيبر و نيز يکي از منابع خوب ويتامين C است و مواد مغذي ضدسرطان دارد. اين نوع کلم حاوي 74/8 ميليگرم ويتامين C در هر فنجان است که مقدار زيادي است. اين مقدار کاملا باعث پيشگيري از سرماخوردگي نميشود، ولي تحقيقات نشان دادهاند ويتامين C مدت زمان بروز علائم سرماخوردگي را کاهش ميدهد.
مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال : آش لوبيا و فلفل
آش لوبيا و فلفل، يکي ديگر از بهترين غذاهاي مناسب فصل سرد است. فلفلي که در اين آش ميريزيد، حاوي کپسايسين است. اين مواد همچنين باعث افزايش سوخت و ساز بدن ميشوند و اجازه نميدهند چربي در بدن جمع شود. ميتوانيد هر نوع لوبيايي را در اين آش بريزيد. کلا لوبيا يکي از خوراکيهاي سرشار از پروتئين است و ميتواند در عضله سازي به شما کمک کند. رب گوجهفرنگي هم سرشار از ليکوپن است و پياز آنتياکسيدانهاي خاصي را به بدن شما ميدهد.
مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال : گردو
گردو را ميتوانيد هر زماني از سال بخوريد. ولي در زمستان براي ميان وعده عالي است. خواص گردو زيادند. گردو سرشار از اسيد آلفا لينولنيک(ALA) است. اين چربي امگا 3 ميتواند سلامتي قلب شما را بهبود بخشد. در مجله دانشکده تغذيهي آمريکا تحقيقي در اين مورد منتشر شد. نتيجه تحقيق نشان داد، افرادي که در رژيم غذايي خود گردو، روغن گردو و روغن کتان استفتده ميکنند، کمتر درمعرض فشار خون و کاهش جريان خون در رگها هستند.
مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال : چاي زنجبيل
خواص زنجبيل براي سلامتي و زيبايي بسيار است. رابطه زنجبيل و لاغري هم براي بسياري از ما شناختهشده است. اگر ميخواهيد يک فنجان چاي بخوريد، حتما آن را با زنجبيل دم کنيد. زنجبيل سوختوساز و جريان خون را افزايش ميدهد. اضافه کردن زنجبيل به چاي ميتواند درد شما را کمتر کند، مثلا گرفتگي عضلات و دردهايي که بعد از ورزش سخت احساس ميکنيد.
مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال : شکلات داغ
اضافه کردن شکلات تلخ به رژيم غذايي براي سلامتي شما هم خيلي مفيد است. خواص شکلات تلخ بسيار زيادند. شکلات تلخ حاوي فلاونوئيدها است. فلاونوئيدها نوعي آنتياکسيدان هستند که آسيب ناشي از راديکالهاي آزاد را کاهش ميدهند. راديکالهاي آزاد خيلي اوقات به سرطان و بيماريهاي قلبيوعروقي منجر ميشوند.تحقيقي در اين مورد در مجله تحقيقات ايمنيشناسي منتشر شده است.
مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال : سيب
سيب پختهشده يک ميانوعده عالي براي پاييز است. اين ميوه سرشار از فيبر محلول و غيرمحلول است. يکي از اين فيبرها فرايند هضم را کاهش ميدهد و ديگري کمک ميکند تا غذا راحتتر از سيستم گوارشي عبور کند. سيب کمک ميکند کمتر گرسنه شويد و شکمتان راحتتر کار کند.
مناسب ترين غذاها براي فصول سرد سال : کدو خورشتي
کدو خورشتي کمي کلسيم و ويتامين C و مقدار زيادي پتاسيم دارد. کدو خورشتي ويتامين A زيادي دارد و فيبر موجود در آن از گرسنگي جلوگيري ميکند. يک فنجان کدو خورشتي کبابي 457 درصد از نياز روزانه شما به ويتامين A را تامين ميکند. اين ميزان کدو خورشتي 7 گرم فيبر و فقط 82 کالري دارد.
بيشتر بدانيد : خوراکي هايي براي تقويت سيستم ايمني بدن براي مقابله با آلودگي هوا در روزهاي سرد زمستان
بيشتر بدانيد : تقويت سيستم ايمني بدن با 8 راه طبيعي
بيشتر بدانيد : تقويت سيستم ايمني بدن با غذاهايي که زمستان امسال بايد بيشتر بخوريد
منبع : armandaily.ir