چه خبر - نقش ويتامين E بر سلامت و ميزان ويتامين E مورد نياز
منابع غذايي مناسب ويتامين E عبارتند از انواع آجيل ها مانند بادام، بادام زميني و فندق و روغنهاي گياهي مانند آفتابگردان، گندم، ذرت و روغن سويا. سبزيجات داراي برگ سبز مانند اسفناج و بروکلي نيز حاوي ويتامين E هستند.
ميزان ويتامين E مورد نياز براي افراد بالاي 14 سال حدود 15 ميلي گرم است. براي شيرخواران تا سن 6 ماه، 4 ميلي گرم و براي سنين 1 تا 6 سال حدود 5 گرم است.
اکثر مردم قادر به دريافت ويتامين E کافي از رژيم غذايي سالم هستند و نيازي به مصرف مکمل ندارند.
ويتامين E به عنوان ماده مغذي محلول در چربي عمدتا به عنوان يک آنتي اکسيدان عمل مي کند و به محافظت از سلول ها در برابر آسيب هاي ناشي از مولکول هاي نامناسب به نام راديکال هاي آزاد کمک مي کند. اين سلول ها از آسيب ها محافظت مي کنند و ممکن است به کاهش خطر ابتلا به انواع مشکلات سلامتي، ازجمله بيماري هاي قلبي تا سرطان و احتمالا حتي زوال عقل کمک کند.
علاوه بر تامين حفاظت از سلول، ويتامين E براي سيستم ايمني بدن حياتي است. به عنوان يک آنتي اکسيدان قوي به سلول ها کمک مي کند تا عفونت رفع شود. مصرف ويتامين E با کاهش خطر ابتلا به آب مرواريد نيز مرتبط است.
ويتامين E نقش مهمي در توليد مواد هورمون مانند پروستاگلاندين ها دارد که مسئول تنظيم بسياري از فرآيندهاي بدن مانند فشار خون و انقباض عضلاني هستند.
بيشتر بدانيد : منابع غذايي ويتامين E
بيشتر بدانيد : فوايد ويتامين E بر پوست
بيشتر بدانيد : نقش ويتامين E در سلامت و افزايش رشد مو
گوره سلامت سيمرغ
منبع : شفقنا