چه خبر - آشنايي با مواد سرطان زا در دئودورانت ها
برخي از دئودورانت ها شامل مواد مضري هستند که خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي دهند. با خواندن اين مقاله متوجه خواهيد شد هنگام خريد دئودورانت از چه موادي بايد اجتناب کنيد.
دليلي که برخي از افراد حاضرند قيمت بالايي براي خريد دئودورانت هاي طبيعي all-natural deodorant پرداخت کنند عدموجد مواد تشکيل دهنده سرطان زا در دئودورانت هاي سنتي و اجتناب از عوارض احتمالي است آلومينيوم و پارابن دو ماده شناخته شده در بين مردم هستند ولي تعداد کمي از افراد ليست کامل مواد سرطان زاي موجود در دئودورانت ها را مي شناسند.
بيشتر بدانيد : دئودورانت هايي که براي تان سرطان سينه به ارمغان مي آورند!
مواد سرطان زاي دئودورانت ها : پارابن
پارابن parabens يکي از معروف ترين مواد سرطان زا در دئودورانت ها است. پارابن جزو مواد نگهدارنده است که به طور وسيعي در محصولات بهداشتي براي افزايش طول عمر مورد استفاده قرار مي گيرد. پارابن مي تواند ايجاد حساسيت نموده و باعث سرطان شود.
مواد سرطان زاي دئودورانت ها : آلومينيوم
اخيرا با وجود آلومينيوم Aluminum در دئودورانت ها مخالفت شده است و دليل خوبي هم براي آن وجود دارد. آلومينيوم معمولا در محصولات ضد عرق وجود دارد و مي تواند روي بافت سينه تاثير گذاشته و باعث رشد سلول هاي سرطاني شود. با وجودي که بسياري از کارشناسانن معتقدند آلومينيوم سرطان زا نيست ولي همچنان در ليست مواد سرطان زاي انجمن سرطان آمريکا قرار دارد. مطالعات بيشتري براي تاييد واقعي اثر آن مورد نياز است.
بيشتر بدانيد : چه کساني بايد از دئودورانت و چه کساني بايد از ضد عرق استفاده کنند؟
مواد سرطان زاي دئودورانت ها : سيليکا
سيليکا Silica يکي ديگر از مواد سرطان زاي تشکيل دهنده دئودورانت است. با اين که اثر آن صد در صد تاييز نشده ولي اين پودر کوارتز براي پوست حساسيت زاست و مي تواند باعث سرطان شود.
مواد سرطان زاي دئودورانت ها : تالک
احتمالا با تالک talc در پدر بچه آشنايي دارد. برخي از تالک ها شامل اسيد آزبست هستند که ماده اي سرطان زاست. بنابراين بهتر است از اين ماده دوري کنيد چون پودر تالک موجود در محصولات بهداشتي از اين نظر مورد بررسي قرار نميگيرد.
مواد سرطان زاي دئودورانت ها : فتالات
فتالات Phthalates يکي از رايج ترين مواد مضر موجود در دئودورانت ها است که البته سرطان زا نيست و معمولا براي پايدار ماندن رايحه استفاده مي شود. فتالات مي تواند منجر به تغييرات هورموني شود.
مواد سرطان زاي دئودورانت ها : تريکلوزان
اگر مشکل درماتيت داريد از تريکلوزان Triclosan دوري کنيد. تريکلوزان يک ماده آفت کش است که باعث تحريک پوست مي شود.
عطر
عطر هميشه چيز خوبي نيست. از آن جا که مواد تشکيل دهنده رايحه ها بررسي نمي شوند احتمال ايجاد حساسيت هاي آلرژيک يا سميت در آن ها وجود دارد.
بيشتر بدانيد : از بين بردن قطعي بوي عرق با کشفي جديد
منبع: سيمرغ