چه خبر - شامي تن ماهي
بيشتر بدانيد : طرز تهيه شامي با سس رب انار
مواد لازم براي تهيه شامي تن ماهي2 عدد سيبزميني متوسط
يک قوطي تن ماهي
عدد تخم مرغ
3 ساقه پيازچه
2 قاشق سوپ خوري ريحان خردشده
يک حبه سير
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد يا پودر سوخاري به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه شامي تن ماهيسيبزمينيها را بپزيد و درظرفي رنده کنيد اما دقت کنيد نبايد سيبزمينيها به صورت پوره نرم شود.
روغن تن ماهي را کاملاً بگيريد و گوشت آن را باچنگال له کنيد.
تن ماهي را به سيبزميني اضافه کنيد.همه سبزيجات شامل پيازچه و ريحان خرد شده را به مخلوط سيبزميني و تن ماهي بيفزاييد.
تخم مرغ، سير له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامي تن ماهي اضافه کنيد و با چنگال مخلوط را هم بزنيد تا مواد يکدست شود.
از مواد به اندازه يک گلوله برداريد و با دست آن را پهن کنيد به طوري که شکل دايرهاي به ضخامت 2 سانتيمتر بگيرد.
دو طرف شامي تن ماهي را با آرد يا پودر سوخاري بپوشانيد و در روغن سرخ کنيد.
نکته: براي اينکه سيبزميني به شکل پوره در نيايد صبر کنيد تا خنک شود سپس آن را رنده کنيد.
بيشتر بدانيد : شامي کباب مرغ، يک افطار مقوي براي ماه رمضان
بيشتر بدانيد : شامي پوک
بيشتر بدانيد : شامي بلغور، يک غذاي سبک براي افطار ماه رمضان
منبع : روزنامه ايران