بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان
شنبه 1 دي 1397 - 6:44:23 PM
چه خبر - بادمجان سوخاريمواد لازم براي تهيه بادمجان سوخاري

بادمجان کوچک و قلمي : 5 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
ارد سوخاري : مقداري
آرد سفيد : مقداري
نمک، فلفل و پودر سير : به مقدار لازم

طرز تهيه بادمجان سوخاري
طرز تهيه بادمجان سوخاري,بادمجان سوخاري

بادمجان ها را حلقه حلقه اي نازک کرده و پوست شان را جدا کنيد.
بادمجان ها را با گوشت کوب کمي بکوبيد. اگر بادمجان ها قلمي و باريک هستند نيازي به اين کار نيست.
تخم مرغ ها را هم بزنيد و پودر سير، نمک و فلفل را اضافه کنيد.
بادمجان ها را ابتدا در تخم مرغ، سپس در آرد سفيد، مجدد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاري غلطانده و سرخ کنيد.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/147626/بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان
بستن   چاپ