چه خبر - توپک مرغمواد لازم براي تهيه توپک مرغ
سينه مرغ چرخ شده : 2 عدد
نمک، فلفل، ادويه : به مقدار لازم
پودر سويا : 2 پيمانه
پنير پارمزان : به مقدار دلخواه
تخم مرغ زده شده : 2 عدد
زعفران : به مقدار دلخواه
آرد سفيد و آرد سوخاري : به مقدار لازم
بيشتر بدانيد : توپک سيب زميني پنيري يک پيش غذاي خوش طعم نيم ساعته
طرز تهيه توپک مرغ
سينه مرغ، کمي زعفران، نمک، فلفل و ادويه را با هم مخلوط کنيد.
پودر سويا را اضافه کرده و ورز دهيد.
از مايه به اندازه يک نارنگي برداشته و کف دست تان آن را گرد کنيد.
مقداري پنير درون آن قرار دهيد و مجدد آن را گرد کنيد.
باقي مانده زعفران را درون تخم مرغ زده شده بريزيد.
توپک ها را ابتدا درون تخم مرغ، سپس آرد سفيد، مجدد تخم مرغ و در انتها درون آرد سوخاري غلطانده و در انتها آنها را سرخ کنيد.
بيشتر بدانيد : پاي ماهي، يک پيش غذا جديد و باکلاس!!
بيشتر بدانيد : طرز تهيه نان و توپک پنيري
بيشتر بدانيد : گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني
منبع: سيمرغ