چه خبر - آيا پرسپوليس توانايي بردن کاشيما را دارد؟
شکست 2-0 در بازي رفت، براي بسياري از هواداران سرخ نااميدکننده بود. اما داستان پرسپوليس در اين دوره از ليگ قهرمانان همه را اميدوار نگه داشته و روياپردازي براي يک بازگشت ديگر انجام ميشود.
کامبکي که البته از هميشه سختتر به نظر ميرسد. مخصوصا اگر پرسپوليس بنا به عادتش در دور حذفي، در آزادي هم بخواهد گلي دريافت کند. اما از لحاظ فني عملکرد نماينده ايران در فينال چگونه بود؟ پرسپوليس چقدر با بردن اين بازي فاصله دارد؟ بياييد نگاهي به آن بيندازيم.
برانکو براي رسيدن به نتيجه دلخواه، سعي کرد به جاي توپ، بيشتر فضاهاي زمين را کنترل کند. براي همين، درصد مالکيت توپ با برتري نسبي کاشيما همراه بود (55 به 45). نماينده ژاپن در نيمه دوم خودش را در زمين پيدا کرد و موفق شد روند بازي را آنطور که ميخواهد ديکته کند. نکته قابل توجه، دقت پاس بالاتر آنها در زمين حريف نسبت به پرسپوليس است که به آنها اجازه داد فشار بيشتري را روي دروازه بياورند (64 به 53).
نميتوان به خاطر شکست 2-0، پلن برانکو را اشتباه قلمداد کرد. مساله اينجاست که تاکتيکهاي اصلي در صورتي جواب ميدادند که پرسپوليس دست بالاتر را در دوئلهاي تن به تن پيدا ميکرد. آمار نشان ميدهد که با يک فاصله کم، اين کاشيما بود که در نبردهاي يک در برابر يک بازي موفقتر عمل کرد.
هم در نبردهاي زميني و هم در نبردهاي هوايي (52 به 48). درصد تکل موفق بسيار بالاي کاشيما نيز حکايت از اکتهاي دفاعي بهتر دارد. عددي که براي پرسپوليسيها پايينتر است و احتمالا بيشتر به خاطر نيمه دوم حادث شده است (94 به 68).
حتي برابر اين حريف قدرتمند ژاپني، يک کامبک ديگر غيرممکن نيست. فاصله آنقدر زياد نيست که اجازه روياپردازي نداشته باشيم. در روزهاي باقيمانده، دستور کار پرسپوليس بايد تمرکز روي بردن دوئلهاي بيشتر و همينطور دقت پاس بالاتر در زمين حريف باشد.
پيدا کردن اين برتريهاي جزيي برابر کاشيما ميتواند شرايط لازم را براي بازگشت پرسپوليس به اين فينال محيا کند. فينالي که اين بار برابر 80 هزار پرسپوليسي برگزار ميشود و اين ميتواند خود انگيزه لازم را براي بازي پرفشارتر بازيکنان ايجاد کند ...
منبع: isport.ir