چه خبر - خوراکي هايي که براي سرطان سينه خطرناک است
تاثير مصرف گوشت فرآوري شده مدتي طولاني است که بر انواع سرطانهاي پانکراس، پروستات و روده مشخص شده است اما اين مطالعه به طور مستقيم ارتباط آن را با تومورهايي که در پستان شروع به رشد ميکنند، نشان مي دهد.
بر اساس تجزيه و تحليل هاي صورت گرفته بر 28 مطالعه قبلي، زناني که بيشتر گوشتهاي فرآوري شده مصرف ميکنند 9 درصد بيشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند. اما هيچ خطر بيشتري براي افرادي که گوشت قرمز فرآوري نشده مانند گوشت گاو، گوساله، گوسفند و بره مصرف ميکنند، وجود ندارد.
صندوق تحقيقات جهاني سرطان نسبت به قطع مصرف گوشت قرمز توصيه کرده است. اما سرويس سلامت همگاني انگليس (NHS) اعلام کرده افرادي که قادر به قطع کلي مصرف گوشت قرمز نيستند، بايد سعي کنند تا حد مجاز روزانه 70 گرم که معادل نيمي از يک برگر يا يک سوسيس است از گوشت قرمز مصرف کنند. سازمان هاي بهداشتي ايالات متحده آمريکا اما هيچ محدوديت خاصي را در اين زمينه پيشنهاد نکردهاند.
اگرچه ميزان مصرف گوشت هاي فرآوري شده در رژيم غذايي آمريکايي ها طي سالهاي اخير کاهش يافته است، ميليونها نفر هنوز هم بيش از حد مجاز 70 گرم روزانه گوشت قرمز مصرف ميکند.
گوشت فرآوري شده به گوشتي گفته ميشود که به آن نمک افزوده شده، با روش هاي مختلفي حفاظت شده، تخمير شده، دودي شده يا با مواد ديگري مخلوط شده تا انواع سوسيس، هات داگ، ژامبون، بيکن يا گوشت نمک سود شده حاصل شود.
تحقيقات قبلي نشان ميدهد مصرف گوشتهاي فرآوري شده به تحريک تومورهاي روده، پروستات و پانکراس منجر ميشود. اما مطالعات اخير حاکي از آن است که مصرف اين نوع گوشتها خطر ابتلا به سرطان پستان را نيز افزايش ميدهد. بنابراين بديهي است که کاهش مصرف گوشت فرآوري شده براي پيشگيري از سرطان پستان مفيد است.
افزودنيهاي غذايي مانند نيترات و نيتريت که به گوشت هاي فرآوري شده اضافه مي شود همراه با چربي اشباع، کلسترول و نوع آهن موجود در پروتئينهاي حيواني از عوامل موثر در افزايش خطر سرطان به شمار ميروند.
در سراسر جهان سرطان پستان شايعترين سرطان زنان و دومين علت مرگ و ميرهاي سرطاني است.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، بر اساس طبقه بندي آژانس بينالمللي تحقيقات سرطان (IARC) گوشت قرمز يک سرطانزاي احتمالي براي انسان و گوشت قرمز فرآوري شده سرطانزايي حتمي براي انسان به شمار مي رود.
بيشتر بدانيد : سيگار شما را زودتر مي کشد يا غذاهاي فرآوري شده مانند سوسيس و کالباس؟
بيشتر بدانيد : غذاهاي فرآوري شده خوب هستند يا بد
بيشتر بدانيد : آيا مي دانيد غذاهاي فرآوري شده مانند کالباس, چيپس و آدامس چگونه تهيه مي شوند؟
منبع : isna.ir
http://www.CheKhabar.ir/News/147090/خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند