آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟
دوشنبه 16 مهر 1397 - 9:59:31 AM
چه خبر - مواد غذايي سرشار از آرژنين يا ال آرژنين

گوشت، فراورده هاي لبني، دانه ها و آجيل هاي مختلف حاوي آرژنين هستند. غذاهاي غني از آرژنين عبارتند از:

محصولات گوشتي

گوشت يک منبع کامل پروتئين، از جمله آرژنين است. بعضي از بهترين منابع آرژنين، گوشت سفيد، به ويژه سينه بوقلمون است.

سبزيجات

سبزيجات زير مقدار زيادي از آرژنين و ساير اسيد هاي آمينه را فراهم مي کنند:

سويا يک جايگزين مناسب براي گوشت به عنوان منبع آرژنين است.
بادام زميني خام سرشار از چربي هاي غير اشباع سالم است و منبع خوبي از پروتئين گياهي است.
نخودها منبع خوبي از چربي ها و پروتئين هاي سالم هستند.
جلبک دريايي

جلبک دريايي يک غذاي بهداشتي و محبوب است که سطح بالايي از آرژنين را تامين مي کند.

آجيل و دانه ها
آجيل,پسته

دانه هاي کنجد، تخم کدو تنبل، گردو و بادام منبع خوبي از آرژينين هستند.

مزاياي آرژنين

مکمل هاي آرژنين مي توانند سلامت را به روش هاي مختلفي ارتقاء دهند.
نتايج يک تحقيق از سال 2013 نشان مي دهد که مکمل هاي آرژنين مي توانند جريان خون را در افراد مبتلا به ديابت بدون عارضه بهبود بخشند.
ولي آرژنين يک درمان مناسب براي تمام بيماري هاي قلبي نيست. به عنوان مثال، اکثر پزشکان مصرف آرژينين پس از يک حمله قلبي را توصيه نمي کنند. آرژنين همچنين مي تواند به درمان اختلال نعوظ کمک کند.
آرژينين همچنين باعث:

کار موثر تر کليه ها
بهبود زخم ها
تقويت سيستم ايمني بدن
حفظ هورمون هاي تعادل مي شود.

بيشتر بدانيد : افزايش قد و عوامل موثر بر افزايش قد

بيشتر بدانيد : تغذيه درماني براي بهبود زخم ها و لک هاي تيره دوران بارداري


منبع : shafaqna.com

http://www.CheKhabar.ir/News/145595/آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟
بستن   چاپ