چه خبر - بخور نخور هاي بيماران هپاتيت C
رييس شبکه کشوري هپاتيت چند توصيه غذايي را براي مبتلايان به هپاتيت C ارائه کرد.
به گفته دکتر سيدمويد علويان ، درباره رژيم غذايي مبتلايان به هپاتيت C، در مورد نوع رژيم غذايي و آنچه بيماران بايد بيشتر و يا کمتر بخورند عقايد مختلفي وجود دارد، اما آنچه مهم است تعيين شدت بيماري کبدي است. در عين حال بايد از رژيمهاي سخت نيز دوري کرد.
وي با بيان اينکه کبد نقش مهمي در سوختوساز بدن بازي ميکند و در صورت تخريب آن، کالري کافي به بدن نميرسد، افزود: از طرفي در صورت تخريب کبد، ديگر امکان دفع سموم اضافي حاصل از سوخت و ساز مواد نيز ممکن نخواهد بود. بر همين اساس در صورت شديد بودن بيماري کبدي بايد از مصرف زياد مواد گوشتي خصوصا گوشت قرمز خودداري کرد و به جاي آن از گوشت سفيد مانند ماهي، مرغ و پروتئينهاي گياهي استفاده کرد.
علويان تاکيد کرد: مصرف سبزيجات و ميوههاي تازه که سرشار از مواد آنتياکسيداني هستند نيز براي اين بيماران بسيار مفيد است.
رييس شبکه کشوري هپاتيت همچنين توصيه کرد: افراد چاقي که به هپاتيت سي مبتلا هستند، بايد تلاش کنند اضافه وزنشان را کم کنند. در عين حال مبتلايان به هپاتيت سي ميتوانند مانند ساير مردم ورزش کنند و هيچگونه محدوديتي در رژيم غذايي آنها وجود ندارد، مگر اينکه چاق باشند و يا چربيهاي خون و قند خون بالايي داشته باشند.
بيشتر بدانيد : راههاي انتقال هپاتيت C: از طريق رابطه جنسي هپاتيت C منتقل مي شود؟
بيشتر بدانيد : ايمني در برابر هپاتيت C با اين روش ها
بيشتر بدانيد : 6 راه حل براي محافظت از کبد در مبتلايان به هپاتيت C
منبع :isna.ir