چه خبر - چاي سياه و چاي سبز
عليرضا يارقلي متخصص طب ايراني اظهار داشت:چاي سبز از اثرات آنتياکسيداني بسيار خوبي برخوردار است اما طبق دستور طب ايراني اين نوشيدني سودازا بوده و مصرف زياد و طولانيمدت آن توصيه نميشود.
وي با اشاره به خواص چاي سياه توضيح داد: چاي سياه نيز نوشيدني مفيدي است اما بايد توجه کنيد که در آن از رنگ مصنوعي و طعمدهندههاي مصنوعي استفاده نشده باشد.
هنگام مصرف چاي سياه بايد چاي به صورت کمرنگ ميل شود، همچنين بهتر است از يک ساعت قبل از غذا و تا يک ساعت پس از صرف غذا از مصرف چاي پرهيز کنيم. مصرف چاي کمرنگ مفيد بوده اما به دليل اينکه مزاج آن گرم و خشک است، مصرف زياد آن باعث سودازايي بدن خواهد شد.
به طور مثال فردي که به بيماري MS مبتلا است از لحاظ طب سنتي بدن وي مزاج سرد و مرطوب دارد که برخي از افراد براي گرم کردن بدن وي داروهاي گرم و خشک درجه سه و چهار تجويز ميکنند که اين داروها شايد در طي روزهاي اول تأثير خوبي داشته باشند اما با گذشت زمان بيماري فرد تشديد خواهد شد.
همچنين توجه داشتيد باشيد که برخي با تبليغ چايهاي لاغري به دنبال گمراه کردن افراد هستند که در اين زمينه نيز اگر از داروهاي گياهي درجه سه و چهار در اينگونه چايها استفاده شده باشد بهتر است قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت کنيد.
بيشتر بدانيد : زياده روي در مصرف چاي باعث اين بيماري هاي مي شود
بيشتر بدانيد : در هواي گرم به جاي چاي سياه چاي سبز بنوشيد، زيرا...
بيشتر بدانيد : بهترين چاي ها براي بهبود سيستم ايمني و آرامش در پاييز
بيشتر بدانيد : چاي چه ويتامين هايي را براي بدن تامين مي کند؟
منبع : farsnews.com