چه خبر - طرز تهيه پوره براي غذاي کودک
يکي از اولين غذاهايي که کودک از حدود شش ماهگي ميتواند در کنار شير مادر مصرف کند، انواع پوره است. بيشتر کودکان از خوردن پوره ها استقبال ميکنند و از اين غذاي کمکي خوششان ميآيد. اگر شما هم جزو مادراني هستيد که کودک شما به سن مصرف پوره رسيده، از اين مواد غذايي براي آمادهسازي و ذخيره پوره ها کمک بگيريد و با آنها پوره هاي خوشمزه اي براي کودک تان آماده کنيد. يادتان باشد که پيش از تهيه هر نوع پوره براي نوزاد، با پزشک کودک مشورت کنيد و از مناسب بودن اين نوع پوره در هر دوره سني کودک مطمئن شويد.
براي تهيه پوره از اين مواد استفاده نکنيد
تخم مرغ خام
چاي ، شيرهاي طعم دار و طعم دهنده هاي حاوي کافئين
مواد غذايي ادويه دار و طعم دهنده هايي مانند سس رقيق يا غليظ
مواد غذايي کم چرب و سرشار از فيبر
مواد غذايي شور و شيرين
مغز دانه ها و دانه هاي خوراکي روغني
مواد گوشتي فراوري شده مانند سوسيس وکالباس
از اضافه کردن نمک وشکر به پوره بپرهيزيد.
نکته : به مدت سه روز غذاي يکساني را براي کودک آماده کنيد تا از آلرژي زا نبودن آن مطمئن شويد.قبل از شروع غذاي کمکي به کودک از مشورت با پزشک غافل نشويد.
چند نکته مهم در تهيه پوره
ميوه و سبزيجات را قبل از پختن خوب بشوييد.
دستگاه غذاساز يا مخلوط کن را کاملا تميز و استريل کنيد. مواد غذايي را همراه با شير خشک يا شير مادر داخل آن بريزيد.
پوره را داخل قالب مکعبي بريزيد و روي آن را با فويل بپوشانيد و داخل فريزر قرار دهيد.
هنگام استريل پوره را گر م کنيد.
وقتي پوره يخ زده آن را از قالب درآوريد و داخل ظرف در بسته در فريزر بگذاريد.
روي ظرف برچسب بزنيد تا نوع و تاريخ آن مشخص باشد.
اين پوره تا يک ماه قابل مصرف است، البته اگر فاصله زماني تا مصرف کمتر باشد بهتر است.
منبع : khorasannews.com