در پخت مرغ مجلسي، مراقب اين اشتباهات باشيد!!
شنبه 20 مرداد 1397 - 2:51:33 PM
چه خبر -

معمولا تصور همه ما اينه که مرغ راحت ترين غذايي است که مي توانيم براي راحت کردن خودمان درست کنيم. مرغ ها داخل قابلمه، کمي آب و يه کمي هم پياز و ادويه. اما درست کردن مرغ اينقدرها هم که فکر مي کنيد راحت و ساده نيست بلکه فنون خاص خودش رو داره و يکسري اشتباهات در پخت مرغ وجود دارد که خيلي ها مرتکب مي شوند.

بيشتر بدانيد : طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

اشتباهاتي در اصول پختن مرغ

هنگام خريد مرغ بايد کنارش ادويه جاتي مثل فلفل و نمک هم تهيه کنيد. البته مراقب باشيد که زياد ادويه روي مرغ نزنيد. علاوه بر روي مرغ داخل مرغ رو هم ناديده نگيريد و کمي نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنيد.

در آب نمک نخواباندن گوشت مرغ

هميشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکيبي از آب و ادويه جات بخوابانيد.

پختن مرغ از طرف غلط

براي پختن مرغ داخل فر بايد سينه مرغ به سمت پايين باشد. سينه مرغ بزرگ ترين قسمت مرغ است بنابراين بهتر است از حرارت مستقيم دور باشد تا خشک نشود.

سرخ نکردن پوست مرغ

مي توان گفت فرق بين مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتي مرغ کاملا پخت فر را روي حالت گريل قرار دهيد تا پوست آن سرخ شود.

دور ريختن بعضي از قسمت هاي مرغ

دور ريختن هر قسمتي از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت هاي مرغ مي توان خوشمزه ترين غذاها را درست کرد.

بلافاصله خوردن مرغ آماده

هميشه بعد از پخته شدن مرغ 10 دقيقه صبر کنيد بعد سرو کنيد. چون مرغ آب بيشتري پس مي دهد و نرم و خوشمزه تر مي شود.

بيشتر بدانيد : مرغ بريان خانگي را با اين تکنيک مانند مرغ بريان هاي رستوراني درست کنيد

بيشتر بدانيد : طرز تهيه مرغ تنوري با سس مخصوص

بيشتر بدانيد : طرز تهيه مرغ سرخ شده با ليمو عماني


منبع : bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/135152/در پخت مرغ مجلسي، مراقب اين اشتباهات باشيد!!
بستن   چاپ