چه خبر - کامنت ها در شبکه هاي اجتماعي به "شبي با عبدي"
«آقاي عبدي چرا شخصيت و جايگاه خودتونو حفظ نکردين؟ ما از شبکه نسيم خسته شديم! هر کي مياد ميخواد مجري و برنامهساز بشه. شما در قالب يک هنرپيشه عزيز بودين. بسه ديگه. چقدر تکرار. همهش کپي.» اين کامنت، چکيده اغلب بازخوردهاي «شبي با عبدي» در فضاي مجازي است؛ برنامهاي که از روز نخست و عنوانش نشان داد که ميخواهد با نام و جايگاه «اکبر عبدي» به سر منزل مقصود برسد و مخاطب -و در اصل اسپانسر- جذب کند. در ادامه به ٥ دليل اشاره کردهايم که باعث ميشود اين جُنگ ترکيبي را نبينيم!
اکبر عبدي «مجري» نيست
حضور عبدي در قامت مجري اين سوالها را ايجاد ميکند که آيا هر بازيگري ميتواند مجري باشد؟! اين موقعيت تا چه اندازه تخصصي است؟ مجريگري به چه تواناييهايي نياز دارد؟ صرف اينکه فردي محبوب است، براي اين جايگاه کافي است؟
شايد واکنش کاربران در شبکههاي اجتماعي زير ويديوهاي اين برنامه پاسخ مناسبي براي سوالها باشد:
«آقاي عبدي يکبار به مجريهاي خندوانه و دورهمي انتقاد کرد و گفت اينا اجرا بلد نيستن. ولي حالا خودش خيلي ضعيف عمل کرد.
اشاره اين کاربر به صحبتهاي اکبر عبدي در برنامه «فرمول يک» است؛
جايي که درباره رامبد جوان گفت:
«آقاي جوان از جايي به بعد از سينما بريده و مجري شده است و ما در تلويزيون مجري زياد داريم، جديدا رامبد جوان در برنامه خندوانه کنار تماشاچي مينشيند و اين کار به اندازه او نيست و خيلي بيشتر از اينهاست.»
در ادامه واکنشهاي کاربران، فرد ديگري هم نوشته:
«متاسفم چرا کسي به آقاي عبدي مشاوره نميده. ايشون در عرصه هنرپيشگي خوب هستن، اما دليل نميشه مجري توانمندي هم باشن.»
کپي بسيار ضعيف از دورهمي
با اينکه محمدحسين لطيفي، کارگردان گفته تا امروز برنامهاي مثل «شبي با عبدي» در دنيا نديدهام، اما همچنان کاربران معتقدند اين برنامه کپي از خندوانه و دورهمي است.
هرجا که پستي از «شبي با عبدي» گذاشته شده باشد، سيل پيامهاي «کپي از دورهمي» راه ميافتد:
«با خودش گفته چيش از رامبد جوان و مديري کمتره... منم ميسازم. خيلي مسخره بود»، «خواسته شبيه خندوانه و دورهمي درست کنه و از اونا کم نياره، ولي نتونسته. برنامهسازي هنر ميخواد. »
در اتاق فکر اين برنامه نام محمدرضا شهيدىفرد ديده ميشود؛ فردي که گفته ميشد همواره در پشت صحنه خندوانه حضور داشته و ايدهپردازي ميکرده. پس کاربران حق دارند از شباهتها بگويند و نام «خندوانه» و «دورهمي» را به ميان آورند. از طرف ديگر، در بخش هايي از «شبي با عبدي» شخصيتي حضور پيدا ميکند که يادآور کاراکتر «قيمت» در برنامه دورهمي است. براي همين کاربران نوشتهاند: «يک کپي بسيار ضعيف از دورهمي است.»
بيشتر بدانيد : ماجراي دعواي مهران مديري و اکبر عبدي از زبان محمدحسن لطيفي
مهمانهاي تکراري
يکي ديگر از مواردي که باعث ميشود رويت «شبي با عبدي» جذابيتي نداشته باشد، حضور مهمانهاي تکراري است؛ آدمها همانهايياند که در خندوانه و دورهمي حضور داشتهاند.
خاطرهبازي با بدن خسته
عبدي خسته است. اين را ميشود از نفسنفسزدنهايش فهميد. در برخي موارد حتي صداي او به وضوح شنيده نميشود.
از صحبتهاي تهيهکننده اين برنامه به ٣ دليل براي انتخاب آقاي عبدي ميرسيم:عبدي سرمايه ملي است
او آدم منحصربهفردي است
او در ذهن همه ما در مقاطع مختلف خاطرههايي برجاي گذاشته
اما آيا اين موارد کافي است؟ اکبر عبدي فعلي ميتواند به تنهايي نجاتگر باشد؟ پاسخ اين پرسشها «نه» است. شايد تنها موردي که بتوان روي آن شرط بست، جذب اسپانسر باشد! جذب اسپانسر درواقع معامله تلويزيون با چهرههاي محبوب است! در اين ميان اما خاطرهها قرباني ميشوند و ميشوند و ميشوند.
شوخيها تازه نيست
تنها وجه تمايز «شبي با عبدي» اين است که گروههاي تئاتري از شهرهاي مختلف به برنامه ميآيند و اجراي خود را انجام ميدهند. اين قالب تئاتري اما زمينهساز خنده قابل توجه از طرف مخاطبان در خانه و تماشاچيان در صحنه نميشود. انتظارهاي مردم با توجه به رويت برنامههايي مثل دورهمي و خندوانه بالا رفته. آنها به اين راحتيها نميخندند. شوخيهاي «شبي با عبدي» تازه و خلاقانه نيست. براي همين مدام با اين کامنت در شبکههاي اجتماعي روبهرو ميشويم که «چقدر برنامه اعصابخردکن و بي نمکيه».
بيشتر بدانيد : تلاش مهران مديري و رامبد جوان براي کنار زدن اکبر عبدي رسانه اي شد
بيشتر بدانيد : همه گاف ها و بيادبي هاي اکبر عبدي روي آنتن زنده!!
بيشتر بدانيد : سريال دنباله دار سانسور منجر به حذف اکبر عبدي شد ؟
گردآورى: گروه فرهنگ و هنر سيمرغ
منبع: shahrvand-newspaper.ir
http://www.CheKhabar.ir/News/135147/5 دليل براي اينکه برنامه اکبر عبدي را نبينيم!!