چه خبر - ويژگي هاي يک گوشت سالم چيست؟
تابستان بهترين زمان براي درست کردن کباب و لذت بردن از گردش هاي يک روزه در دل طبيعت است. اما نکته مهمي که بايد در اين فصل توجه زيادي به آن کرد خريدن گوشتسالم است که در ادامه نکاتي که آشپزهاي حرفه اي در انتخاب گوشت توصيه کرده اند آورده است.
بيشتر بدانيد : گوشت کباب را چگونه مزه دار و ترد کنيم؟
گوشت سالم بايد سفت و خشک باشد
به گفته آشپزهاي حرفه اي گوشت سرد نبايد نرم باشد. چربي هنگام سرد شدن سفت مي شود پس گوشت هايي که در يخچال نگهداري شده اند بايد سفت باشند. گوشت هاي بسته بندي بايد سفت و خشک باشند.
رنگ گوشت سالم بايد قرمز باشد
رنگ تمام قسمت هاي گوشت بايد قرمز باشد. هر چه رنگ قرمز گوشت روشن تر باشد طعم آن بهتر است. يک گوشت سالم هرگز به رنگ قهوه اي يا خاکستري نيست حتي لبه هاي آن. هنگام خريد گوشت بسته بندي همه طرف بسته را کامل چک کنيد.
تغذيه گاوها
بايد بدانيد خوراک و تغذيه گاو چه بوده است. اين اطلاعات را يا روي بسته و يا از قصاب بپرسيد. فقط گاوهايي که از چمن سبز تغذيه کرده اند گوشت خوبي دارند.
رنگ چربي ها در گوشت سالم
چيزهايي که بايد درباره چربي گوشت بدانيد:
آشپزها چربي هاي پراکنده را چربي مرمري مي نامند. گوشت هايي که چربي مرمري دارند طعم بهتري نيز دارند اما چربي مرمري زيادي هم باعث سفت شدن گوشت مي شود. اين گوشت ها براي غذاهاي خاصي مثل غذاي ايتاليايي کارپاچيو و يا استيک تارتار مناسب است.
چربي حيوانات جوان سفيد است و هر چه بزرگ تر مي شوند رنگ آن زرد مي شود. گوشت حيوانات پير خوشمزه تر است اما مثل گوشت حيوانات جوان نرم نيست.
پوشش چربي روي گوشت باعث آبدار شدن آن مي شود.
قيمت گوشت سالم
وقتي گوشت ارزان مي خريد در واقع براي خريدن آب شور هزينه مي کنيد. هنگام خريد گوشت سعي کنيد بسته کوچک تري که قيمت آن بيشتر و با کيفيت تر است انتخاب کنيد. به طور تقريبي داخل هر بشقاب بسته به نوع گوشت و غذايي که درست مي کنيد 120 الي 200 گرم گوشت کافي است.
بيشتر بدانيد : از نظر طب سنتي کدام گوشت را استفاده کنيم بهتر است؟
بيشتر بدانيد : 8 نکته مهم در پخت گوشت گوساله
منبع : bedunim.ir