چه خبر - گوشت گاو مصنوعي به رستورانها راه مييابد!
به نقل از ديليميل، يک شرکت هلندي با نام "موسي ميت"(Mosa Meat) که 5 سال پيش براي اولين بار "گوشت آزمايشگاهي"توليد کرده بود، اعلام کرد براي اينکه برنامههايش براي توليد و فروش گوشتهايي که به صورت مصنوعي در آزمايشگاه توليد شدهاند را وارد رستورانها کند، بودجه دريافت کرده است.
اين برنامه در سال 2021 عملي خواهد شد.
اين شرکت گفت: بودجه ما 7.5 ميليون يورو افزايش پيدا کرد که اين بودجه از شرکتهاي غذايي "M Ventures" و" Bell Food Group" دريافت شده است.
" M Ventures" يک سرمايه گذار آلماني و " Bell Food" نيز يک شرکت توليد کننده فرآوردههاي گوشتي در سوئيس است.
اين شرکت اعلام کرد که اميدوار است تا سال 2021 ميلادي، اين گوشتهاي آزمايشگاهي را براي "همبرگر" توليد کند.
فعالان محيط زيست هشدار دادهاند که روند رو به رشد تمايل به خوردن گوشت در جهان به ويژه در اقتصادهاي بزرگ دنيا مانند چين، پايدار نخواد بود زيرا گوشت گاو و مرغ، نسبت به گياهان، به منابع بيشتري نيازمند است.
گاوها مقدار زيادي از "گازهاي گلخانهاي" را خود به تنهايي توليد ميکنند که موجب افزايش گرمايش جهاني ميشود.
چالش اين کارخانه اين است که گوشتي توليد کند که از لحاظ ظاهر، طعم، و احساس مانند گوشت گاو واقعي باشد.
"موسي ميت" در اين گوشتها از نمونههاي کوچک سلولي استفاده ميکند که از بدن حيوانات زنده دريافت شده است.
اين سلولها با مواد غذايي تغذيه ميشوند که در نهايت ميتوانند به عنوان رشتههاي ماهيچهاي رشد کنند تا بافت ماهيچهاي ايجاد شود.
شرکت توليد کننده اين گوشتها مدعي شده است که با استفاده از يکي از اين نمونهها، مي تواند تا 80 هزار همبرگر نوع "Quarter Pounder " که توسط فستفود "مک دونالد" به فروش ميرسد را توليد کند.
منبع: isna.ir